Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 6 Mei 2010

LAWAK PETANG KAMIS




SELALU MASAK CAPATI - BUNTUT JADI HITAM






SULTAN SELANGOR TEGUR GOLONGAN TIDAK BERADAB
- melayau

Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah kesal dengan golongan yang mendakwa mereka profesional dan berjawatan besar tetapi tidak mempunyai adab yang sepatutnya.

Malah titah baginda, golongan yang tidak beradab itu juga mendakwa penampilan itu sesuai dengan imej masyarakat moden.

KAH KAH KAH KAH KAH KAH..

woit… SESEKALI KALAU RAJA GOPAL BUAT LAWAK BEST JUGA…. kah kah kah..

kah kah kah…. PERIOK KATA BUNTUT KUALI ITAM…. kah kah kah..

kah kah kah… KUALI KATA BUNTUT PERIOK ITAM… kah kah kah…

kah kah kah… KUALI JAWAB ….ITAM KERANA SELALU MASAK MASAK CAPATI UNTUK KAVITA SINGH…. kah kah kah..

kah kah kah…. ITU PASAL ITAM…. kah kah kah

10 ulasan:

digger berkata...

bontot aku itam gak...
caya la bontotku!

Umno BaBi :@) Oink! Oink!

Gedung Akal berkata...

kah..kah..serupa ngan wacana songkok dan kopiah. Aku kata aku baik....depa kata depa baik akhirnnya APCO dari Tel Aviv yang buat duit...kah..kah...kah

Hitam itu Manis berkata...

Bontot Al-Malikul Sembab FTW!!! Confirm kaw-kaw hitam!!!

p/s: Bontot paling best x lain x bukan bontot Saifool. Gebu dan ranum!!!

Tanpa Nama berkata...

Gulungan yang beradab....adalah gulungan yang selalu pergi Hard Rock Cafe atau Planet Hollywood aje....kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

puting tetek pun dah naik itam...asyik kene nyot-nyot je...kah...kah...kah

Tanpa Nama berkata...

Hoi Raja Gopal, Adab kunun.
Laknatullah lah kamu wahai manusia yang mahu mengaku beradab, padahal nak menjimak pompuan pun dia tak tahu pakai adab.Ciss!

Tanpa Nama berkata...

Lawak betol gopal skang nih

gopal sana buat lawak
gopal sini pon buat lawak
gopal bontot hitam jugak

kalah lawak sinirio kat tv

Tanpa Nama berkata...

raja kontol ni memang best... entot-entot mana dia nak main kat hotel, bawak balik istana la.. baru beradab. jabatan agama islam ada beranik ka kacau daun... huh tak beradab sungguh jabatan tuh...

sesekali kalau dapat teguk todi pun, best gak nih... inilah adab2ku yang sesuai dengan masyarakat moden...

kavita singh asyik pakai baju kebaya jer la ni.. stim pulak pelir aku ni... dah jadi adab pelir, mestilah nak tegang... takkan pelir buleh duduk diam berpuasa jer tengok betina... hish..buleh terencat akal la...

Tanpa Nama berkata...

bontot bikmama lagi kawwwwww..kalau kena tuam kat muka mau sompot napeh kah kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

bontot sami pres mic mesti gelap punya. hitam2 si tampuk manggis dahlah hitam nampak berkudis...