Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 6 Mei 2010

PILIH KAMPONG CHINA - JANGAN PILIH KAMPONG MELAYU BAWA SUSAH UNTUK APNO




PERANGKAP MAUT JANGKA PANJANG




BUAT DI KAMPONG CHINA LEBIH SENANG KONTROL DARI KAMPONG MELAYU



TNB JAMIN PROJEK CAR TAK ROBOH SEKOLAH ,KUIL – malaysiakini

Tenaga Nasional Berhad (TNB) hari ini menjalankan kerja ukur sukat pembinaan Projek Pengukuhan Sistem Kawasan Tengah (CAR) di Kampung Sg Terentang, Rawang.

Menurut kenyataan TNB, kerja ukur sukat itu bagi menentukan lokasi tapak menara dan juga struktur rumah/bangunan yang terbabit dengan pembinaan tapak menara.

"Dijangkakan hanya lebih kurang 10 struktur sahaja yang perlu dirobohkan bagi pembinaan monopole berkenaan. Tiada bangunan sekolah dan rumah ibadat perlu dirobohkan dalam proses ini," menurut kenyataan itu.

Projek CAR ini telah tertangguh hampir tiga tahun selepas mendapat bantahan penduduk Kg Sg Terentang yang terbabit dan kes ini dibicarakan sehingga ke peringkat Mahkamah Persekutuan.

KAH KAH KAH…

woit… BUKAN ISU RUNTUH SEKOLAH…. kah kah kah..

woit… BUKAN ISU RUNTUH KUIL…. kah kah kah..

woit… ISUNYA BAHAYA LETERIK KEPADA IBU MENGANDUNG…kah kah kah..

woit… SIAPA DUDUK DEKAT PYLON INI…. BESAR KEMUNGKINAN DAPAT BARAH….. kah kah kah..

woit… TERUTAMA …. ANAK YANG BARU LAHIR…kah kah kah..

woit… JAGAN ALIH ALIH ISU…. kah kah kah..

kah kah kah... DAH PUAS TIPU MELAYU... INI CHINA PULAK KENA TIPU...kah kah kah..

woit… INI PUN PILIH KAMPONG CHINA…. kah kah kah..

kah kah kah… NANTI LOJI NUKLEAR PUN PILIH KAMPONG CHINA JUGA…. kah kah kah..

nota:

tak percaya?

sila tanya lebai google
lihat kajian ilmiah yang
telah dilakukan di uk tentang
kawasan yang mendadak naiknya
penyakit barah leukemia.


tak percaya juga?

sila pergi bawah pylon ini
dan dengar bunyi yang lahir
dari tenaga leterik yang
membawa ombak tenaga.
jika ombak ini terkena ibu
mengandung maka jawabnya ialah barah.

tak percaya lagi?

mari sini nak kena penampar kah kah kah

8 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Woi TT...jom joint aku tubuh syarikat untuk buat logi nuklear...kau tak mahu ke...komisen aje USD200juta...model monggolia tak mainlah...kita ambik model eskimo lak...amacam...setujuke?...kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

Dasar APNO - org china tak mau. Tapi china doll mau.

Samdol Siam berkata...

TT, berapa banyak la gerombolan nak lipat rakyat sendiri?

tak cukup ke gerombolan sepak terajang tapi rakyat masih tak merasa sepak terajang tu?

aduhssss ... apa la nasib rakyat!

Tanpa Nama berkata...

sapa setuju
sila letak biji kelepir kat dahi

Tanpa Nama berkata...

negara kita, buat kondo seinci dari stesyen minyak pun lepas. tgk taman tun, one prject by UDA, punyala dekat dengan stesyen minyak shell tu,kalau apa2 jadi, memang mati semua orang. tapi, apa2 saja possible. sebab ni negaraku, malaysia..

isu yang penting depa tak cakap, tapi dok sibuk takkan roboh itu ini.

Electrical Power Student, UTM Skudai berkata...

ya aku amat setuju dgn fakta ni & telah dibuktikan dlm pelbagai research di sini...tapi aku pelik kenapa x diwar-warkan bahaya radiasi talian penghantaran ni?

Tanpa Nama berkata...

aku tak dapat bayangkan apa akan jadi pada minda penentang2 CAR projek sekiranya rumah2 mereka ini tiada letrik...kah...kah...kah...

kah...kah...kang..kang..kang..

orang asal pun dah tau menggunakan letrik...

aku rasa mereka2 itu lebih teruk mentaliti dia dari orang asal..

cakap tak serupa bikin...
sendiri pakai, tapi tentang orang lain nak pakai....bodoh tonggong laaa....mcm tu..pi duk atas gunong lah...

kang..kang...kang..

Lee King Kong berkata...

PILIH KAMPONG CHINA".. ho liaw ho liaw - Tenaga Nasional Babi (TNB) gua caya sama lu. tolong bagi discount 70% bil letrik kat kita olang maa - lepas tu time election orang cina tendang umnomcamicBN jatuh longkang. itu tok guru nik aziz sudah cakap 'umno jahanne'. wow baik punya si fu. itu melayu umno slalu hina cina 'balik tongsan'. melayu pas anggap kita adik-abang maa.. cibai punya BN...