Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 9 Jun 2010

MINTA MAAF DARI TIM TUKAR TIUB




TUKAR TIUB TERGENDALA


tim dam wartawan tt
minta maaf kerana
pada hari ini talian
sambungan tt terputus

pihak talipon telah dilamar
tetapi tak kunjung sampai

kini tim tt sedang menumpang
di tempat lain dan
tidak deengan keselesaan

segala kekecewaan pembaca
amat amat dialu-alukan

kecewalah selalu
dengan kekecewaan
kita akan menjadi lebih dewasa kah kah kah

19 ulasan:

Johan 23.01.84 berkata...

"kecewalah selalu
dengan kekecewaan
kita akan menjadi lebih dewasa kah kah kah" - cis ayat mcm sial kahkahkah

gua ingt lu kena migraine lg..

Tanpa Nama berkata...

kecewa la slalu
dengan kekecewaan akan jadi lebih dewasa..cibai lu tt. hahaha
ayat macam pakai uniform punya ayat. ahaha

line down berkata...

was wondering what happened. baru ingat nak text. nak tanya hilang ke mana!

slow motion nya nak repair pun lama ke? is this the great streamyx?

Holden Caulfield berkata...

sial,gua terasa beb.

Tanpa Nama berkata...

aku ingt ko dah kene masuk dalam lagi!
hampeh betul!

Tanpa Nama berkata...

Hoi TT,
Aku ingat hang dan kena.
Manalah tau.
Rupanya masih idup. masih bebas.
syukran.

Suku Samdol berkata...

ciss bedebah ko Hicam!
ingatkan ko dah kena lokap sbb takde update sejak petang semalam.

apa2 pun, welcome back!
hidup TT!

tembakau berkata...

ku hampir demam kerana tidak menerima apa2 laporan dari tt.

Lang berkata...

woi tt... orang dah guna wireless, cordless, payless ma.. kasi tukar la... streamyx tu bunyi pon mcm screamix, dreamix... depa tu indah kabar dari rupa...

Penanggah berkata...

frustt siuttt.. gua belek gak kat M'siakini.. kut2 lu dah kena perambat dngan FRU tp ok la masih slamat... hahahaa

Jalan Pulang berkata...

terputus talian tak mengapa

tapi kalau terputus perjuangan kita mengalahkan gerombolan padah menimpa...

lawan tetap lawan!!!!!!

Modern Talking berkata...

bukan kah talian yg perlu minta maaf pada tim TT serta TT punya fans

Lang berkata...

siaran tergendala idak mengapa... jgn kabel putus udah la....

Tanpa Nama berkata...

TT, kalo ko kene macam RPK dulu tu, GBP50k aku sediakan. Tak kira la, ko nak lari ke UK melalui Golok sekali lagik ka, ikut suka ko la...

Lawan tetap lawan.

ANAKOMAK berkata...

apabila selalu kecewa..kekecewaan itu akan menjadi biasa..apabila kekecewaan menjadi biasa..mustahil untuk merasa kecewa..betul ke BRO?

digger berkata...

TT and the gang!
u are the best!

Mat Lendir berkata...

taun 2010 pun ada lagi malaon yang pakai talian talipon? Kah kah Kah

Wei! tukar la wirelwss. nampak sangat kau ni stail org tua

aku ingat kau dah kena isa

Tanpa Nama berkata...

Bro, Hisham,
Apa yang bro lakukan ini adalah satu revolusi untuk pemikiran Melayu...Dalam perjuangan ini bro kena faham tidak ada jalan mudah dan senang. Kemungkinan bro akan dijadikan kambing hitam oleh para pejuang kolonial penjajah yang masih ramai diluar sana. Setiap revolusi kebudayaan pemikiran perlu sabar dan sedia hadapi apa jua halangan. Cuba bukukan apa saja idea revolusi minda ini untuk pembaca akan datang.Munkin masa kita erlalu tanpa kejayaan tetapi ia akan berterusan seperti sungai yang mengalir ke lautan yang luas. Ingat pada pada para reformer terdahulu: Benigno Aquino, Mahatma Ghandi, Dr.Martin Luther King, Abdul Kadir Audah dan Hassan Al Banna, Anwar Ibrahim...mereka membayar mahal untuk revolusi. Janganlah patah hati apabila berlaku penentangan. Terus juang tanpa resah dan gelisah. Dan jangan lupa ada diluar sini ramai yang tahu pengorbanan mu wahai saudara Hisham.

Abi Husna berkata...

alhamdulillah bro isam masih selamat. Ingatkan sebab dok tibai Raja Gopal, bro dah kena. Gua pun ada masalah line, siot punya streamyx. Speed bagus, excellent tapi termiss bayar bil, terus kasi potong. Wa ingat line kena petir, rupa2nya bulan ni termiss satu bil huhuhu