Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 1 November 2010

IJAZAH PALING CEPAT




IJAZAH EXPRESSO



nota:
dari sijil penerbangan malaysia
malaon ini dengan pantas sekali
telah mendapat ijazah dari kah kah kah

kah kah kah...
dari sintok kah kah kah..

kalau nak tipu
jangan laa guna sintok
cari lah universiti lain
ada banyak universiti dalam dunia ini pilih saja:
universite de la fou paris
universiti ibnu charmurta jordan
universitie pito du barcelona
unversity biggus dikkus italy
univeristy cunt le letter belgium

pilih punya pilih
terpilih sintok kah kah kah



JANGAN INGAT CALON GEROMBOLAN LEKEH




22 ulasan:

Incek Akim berkata...

taun 1988 UUM dah wujud ke? bukan taun 1990 ke UUM start operasi?

Tanpa Nama berkata...

apa nak dikata ...

gelak jelah guling2 tonggek2...
kah kah kah...
universiti sintok ini dipilih berdasarkan reputasinya yg cemerlang terhadap amno... kah kah kah....
apa punya tuuuut....

cicit ngah layor berkata...

Amboooi cepatnyer!!!! Tak dan seminggu dahdapat ijazah...Baguih punyer otak,baguih punyer kelentong.Bertahun2 temanmandi pakai sintok tp org Sintok tak bagi ijazah pulak..Sintok...Sintok.Aper nak jadi dgn Sintok ni.

Tanpa Nama berkata...

Yelah TT dia pun nak gak eeeeeeejazah

Tanpa Nama berkata...

sintok?
digunakan untuk menghilangkan kelemumur dan gatal di kepala.
Bahan perubatan tadisional melayu

kah,kah,kah

Tanpa Nama berkata...

ijazah sijil penerbangan malaysia (SPM)

terbuka kepada bapak2 budak spm yang dapat gred 9

Tanpa Nama berkata...

Bukan saja perojek mee segera yang boleh dapat dalam pilihanraya ijazah pun ada.
Ini ijazah kehormat yang sama taraf dengan kanak2 yang belajar di tadika dan taska.
Di Perak lagi hebat MB nya pakai geleran Dr sama degan RM anak soltan.

Tanpa Nama berkata...

ijazah je?surat jenazah xde ke?

MOH KEMBARA berkata...

Salam, belum warm-up dah kantoi! Adeii!

Tanpa Nama berkata...

Mmg tak gunalah AMNO ni. Semua nak dikelentongnya. Mangkuk ayun betul. Gerammmmmmmmm !!!!!!!

eito berkata...

Ini baru betol fast-track..hari ni register, esok kelas, lusa exam, tulat konvo..bhahahahaa!

Jebat_Musibat berkata...

hahaha..

belum jadi ADUN dah mula nak menipu. kalau menang jadi adun, sah2 jadi pencuri..

siakap senohong gelama ikan duri...

kah kah kahhh..
nasib baik dia tak bubuh Oxford

kah kah kahhhhhhahahkahakktuihh!

Tanpa Nama berkata...

Itu semua tak kisah. Rakyat mahu tahu wakil rakyat ada ijazah. dari mana datang, kami tak peduli. University of Southeastern Australia ke, University of Pacific Shanghai ke, University of Red Moscow ke, University of Atlantico Le Bordeaux ke. Wujud ke tak university oversea tu bukan isu, asalkan bukan UUM. UUM tu semacam je ...

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah kah == ijazah ghaibbbbbbbbb wal pelikkkkkki = ijazah dari dunia antah berantah ===mah mah mah mah

ramdzan

Tanpa Nama berkata...

masa muda tak nak belaja cari ijazah
dah bangka baru nak cari ijazah?

cari ijazah kat ayah pin laa!
baru cun, boleh ghaib!

Tanpa Nama berkata...

ijazah mamat spm ni macam surat pajak gadai jer
mana dapat tur?

Tanpa Nama berkata...

yang paling best munkee BN ni grad sarjana muda pengajian perniagaan dari UUM pada 1988..masa dia berumur 27 tahun..27 tahun baru dapat eeeejazah...kah kah kah..nak tipu biar lojik skit...

Tanpa Nama berkata...

lawak giler..done2 dpt ijazah,klu xjd calon mmpus xdpt..lantok la

Orang sintok berkata...

http://www.uum.edu.my/w10/index.php?option=com_content&view=article&id=118&Itemid=125

sila rujuk bila UUM mula beroperasi hahahaha

HajiKepalaLembu berkata...

Asia E-University...hehe

Tanpa Nama berkata...

Dia ni bekas pengurus Kesedar....ayah kita peneroka sana pun tau aper kelulusan dia ni stakat spm jer....huhu...inilah kes tak sedar=kesedar ...tu yg lingkup...

Tanpa Nama berkata...

univeristy cunt ..........<--haa! rasanya malaon ni grad dari sini kah kah kah