Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 2 Mac 2011

ANAK DARA SUNTI



SENYUM MAK JANDA



nota:
ada tak datuk mengaku datuk
ada tak ada phd mengaku doktor
ada ee mengaku melayu
semua ini ok lagi

yang paling teruk
ada janda mengaku anak dara sunti
kah kah kah



HANYA ROSMAH TAHU DIA PENIPU ATAU TIDAK – harakah daily

“Sama ada benar Rosmah seorang penipu atau tidak, hanya dia tahu kebenarannya,” kata Ketua Wanita PKR, Zuraida Kamaruddin.

Beliau menyatakan demikian sebagai membalas kenyataan Rosmah Mansor dalam laporan “Rosmah: I don't look like a liar, do I? ” dalam portal Malaysiakini pada 27 Februari (Ahad) yang dilihat sebagai suatu kenyataan membangga diri yang melampau dan menunjukkan bahawa sebenarnya Rosmah kini dalam tekanan dan ketakutan apabila semakin hari semakin banyak kebenaran didedahkan Pakatan Rakyat.

Katanya, secara statistik kebanyakan penipu, pembunuh, pengebom mahupun perogol tidak kelihatan seperti seorang penjenayah sekalipun.

Beliau yang juga Ahli Parlimen Ampang menambah, kebanyakannya berperwatakan mesra dan penampilan yang boleh dipercayai, sebelum akhirnya segalanya didedahkan.

“Saya juga ingin mengemuka suatu bukti, yang mampu menjawab pertanyaan Rosmah, adakah beliau seorang penipu?” soalnya dalam kenyataan kepada Harakahdaily.

Katanya lagi, pada Mac 2010, 3 orang wanita Sarawak telah menyerahkan petisyen dan Laporan Pasukan Petugas Penan secara peribadi kepada Rosmah dalam usaha untuk mendapatkan ihsan sokongannya selaku isteri PM bagi bersama membela hak wanita dan kanak-kanak Penan yang telah dianiayai dan menjadi mangsa rogol oleh pembalak yang tidak bertanggungjawab.

Jelas, ujarnya respon Rosmah ketika itu bahawa beliau berjanji akan mengambil perhatian terhadap isu ini bersifat politik semata-mata, kerana sehingga kini setelah setahun tiada satu tindakan pun yang diambil oleh beliau bagi menyelesaikan masalah itu.

Beliau juga mempersoalkan mengapakah peruntukan yang terlalu melampau, iaitu sebanyak RM24 juta boleh diluluskan buat Sidang Kemuncak “Anak Hari Ini, Pemimpin Hari Esok” walhal masalah Penan ini tidak diselesaikan lagi.

Katanya, peruntukan RM24 juta yang dibazirkan itu mampu digunakan untuk membina lebih 50 buah sekolah di kampung-kampung luar bandar Sarawak dan mampu digunakan selama 20 tahun buat tujuan pendidikan kanak-kanak Sarawak.

“Sehubungan itu, saya mendesak agar segera disiasat ketelusan pengaliran kedua-dua dana ‘istimewa’ ini, dan menggesa agar peruntukan RM111 juta buat Permata dapat disalurkan sedikit buat Kumpulan Sokongan Penan untuk disalurkan buat pendidikan anak-anak Penan khasnya, dan anak-anak Sarawak amnya,” katanya.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit… I DON’T LOOK LIKE A LIAR..DO I?.... kah kah kah..

kah kah kah…OH NO…NO... YOU LOOKS GREAT..kah kah kah...

kah kah kah...YOU LOOKS LIKE JAMBAN TERSUMBAT….. kah kah kah

kah kah kah… OH NO… YOUR FACE LOOKS LIKE YOUR ARSE… kah kah kah…

kah kah kah..OH NO… YOUR FACE LOOKS LIKE JUBUR SAIFOOL…. kah kaha kah…

kah kah kah …. OH NO… YOUR ARSE LOOKS LIKE YOUR FACE… kah kah kah..

kah kah kah... OH NO... YOU LOOKS LIKE A SWEET ANAK DARA SUNTI....JUST LIKE UMMI .. kah kah kah..

kah kah kah... YOU ARE A REMBAU VIRGIN...kah kah kah..

kah kah kah...WHAT IS A REMBAU VIRGIN?... kah kah kah..

kah kah kah... FIRST 300 NOT COUNTED... kah kah kah...

11 ulasan:

mata-lembu shah alam berkata...

fuck u...

kau memang tukang pitnah, mulut busuk, lidah berpecah. kenapa kau suka menghina first@fat lady malaysia?

kau kata RM mak janda, & penipu, sape nak percaya dengan kau? RM ini amat disayangi oleh warga malaysia. rakyat malaysia semuanya sentiasa mendoakannya supaya RM terus sihat walafiat. Terutama menteri yang jaga budaya & yang jaga askar selalu memuji-memujanya setiap kali ada kesempatan.

kau memang poyo tt. lagi banyak kau kutuk mak badak RM itu dia makin sihat macam tempayan, macam kerbau bunting, macam buntal.

kau tau tak tt, pompuan yang memiliki tubuh subur begitu adalah pompuan yang penuh dengan sifat penyayang, caring & erotic.

kau memang amat poyo tt, bila kau bandingkan dengan nyonya elly cun bukit lanjan @ Nur izzah montel bangsar dengan RM.

aku warning sama kau tt, jangan kau cuba 'selaras' & kutuk RM - nahas kau nanti... fuck u !

Keliwontron berkata...

Hahaha kalau cakap English slang PRamlee baru best .... Kelakar TT

Tanpa Nama berkata...

mana ada rosmah menipu...mana ada?? dia cuma minta 'sikit' je buat sekolah...pastu minta 'sikit' lagi buat belanja shopping kt oversea...pastu minta 'sikit' sponsor badak2 afrika datang sini..minta lagi 'sikit' sponsor busana muslim...minta lagi buat 'show' kt istana budaya...dia akan terus minta...mcm buat dept. FLOM kt JPM...makcik2 felda dpt apa???...nganga ngan ngangkang ajela...xsedar2 ditipu siang malam dia org kelepet puluh ratus juta skala besar punya!!!

Tanpa Nama berkata...

mata-lembu shah alam dah warning sama tt. ha ha hah.

kepala hotak mata-lembu shah alam memang super bangang & 'fuck.

Tanpa Nama berkata...

Salam bang isham

Saya baru balik dari Oman. Kebetulan pulak ada member orang Oman. Dia cakap Rosmah pergi Oman untuk beli property. Nama tempat tu dah lupa sebab dalam Arabic.Kalau sapa nak siasat property tu sebelum ni Michael Jackson beli tapi lepas dia meninggal, developer dia cari pembeli baru. So FLOM kita tu dah beli. Property tu memang mahal gila. Lebih kurang macam "THe Wave, Muscat". Sapa nak tau, boleh goole. The Wave Oman.

Regards

cendawan-selak berkata...

Hikayat Anak Dharo Ghombau akan berado dipasaran sobolum anak dharo menjadi jando.

Tunggu pengumumuman selanjut nyo.

Tanpa Nama berkata...

Wahai mata-lembu shah alam,

you dah fuck RM ke? syiok tak?

macam dunlop kan?

apa you dapat?

kau pergi mampuslah.

apa salah TT tulis....kau tak suka....mampuslah kau...jangan masuk blog TT..pergi lah fuck RM.

DAWSA berkata...

mata lembu shah alam suka jilat pantat nenek dia sendiri..tu yang jadi macam tu..hahahahahaha

Tanpa Nama berkata...

YG KUTUK MATA LEMBU NIH KORANG X PHM KA BAHASA sindiran...aiyooooooo

dxr berkata...

mata-lembu guna bahasa sindiran je la. korang dah folo tt berapa lama ni? =='

Tanpa Nama berkata...

mata lembu konon defen bik mama