Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 2 Mac 2011

PERLU BERSYUKUR




SATU GERAKAN TERSUSUN



nota:
ini rupa bulu bulu
yang telah bersatu
untuk menjadi satu gerakan

budraf adalah
satu gerakan
yang akan mengancam negara
jika tidak di lawan!!!







BULU ANTARA BANRANG DIRAMPAS DARI LOKAP D9
– mkini

Seorang bekas pegawai polis memberitahu dia dan pasukannya telah merampas beberapa barang kes di lokap Cawangan Jenayah Berat (D9) Ibu Pejabat Polis Kontinjen Kuala Lumpur.

Supritendan Amidon Anan, 60, saksi ke-15 pendakwaan memberitahu Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur hari ini antara yang dirampasnya adalah sehelai rambut, sehelai tuala 'good morning' dan sebatang berus gigi.

Amidon adalah bekas ketua bahagian siasatan tempat kejadian (CSI) Makmal Forensik Ibu Pejabat Polis Kontinjen (IPK) Kuala Lumpur daripada tahun 2005. Beliau bersara pada Ogos 2008.

Katanya, pemeriksaan di lokap berkenaan dilakukan berikutan arahan Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Kuala Lumpur, Senior Asisten Komisioner II, Ku Chin Wah.

Katanya, di D9, terdapat satu lokap dan satu sel.

"Ia dikunci dan dikawal oleh dua polis. Apabila saya tiba konstabel Adnan Safril membuka lokap itu dan saya masuk ke dalam sel itu yang juga dikunci.”

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit…NASIB BAIK KAWALAN KETAT…. kah kah kah

kah kah kah…KALAU TIDAK BULU AKAN MENGATUR STRATEJI BERSAMA TUALA GOOD MORNING…. kah kah kah..

kah kah kah…BULU AKAN MERANCANG UNTUK LARI… kah kah kah..

kah kah kah… BAYANGKAN DUA PENJENAYAH INI KALAU TIDAK DIKAWAL….SATU BALAI AKAN DISERANG…. kah kah kah

kak kah kah… SEBAGAI RAKYAT MALAYSIA KITA WAJIB BERSYUKUR… kah kah kah..

kah kah kah… KITA PATUT BERTERIMA KASEH… kah kah kah..

kah kah kah... HIDUP KITA TANPA DIGANGGU BULU.... kah kah kah..

kah kah kah... KALAU TIDAK SIANG BULU.. MALAM BULU... HIDUP BERBULU BULU...kah kah kah.

kah kah kah… BERBANDING DENGAN NEGARA LAIN YANG BANYAK BULU BERTERBANGAN…. kah kah kah..

kah kah kah…KALAU TIDAK AKAN WUJUD BUDRAF DALAM NERGARA KITA…. kah kah kah..

kah kah kah… BADRAF LEBIH BAHAYA DARI HINDRAF… kah kah kah

nota:
sesudah membaca ini
sila raba dalam seluar
sama ada bulu masih ada lagi atau tidak
kah kah kah


budraf: bulu badak action force
kah kah kah


8 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

dah pencen besok
niaga bulu dan tuala good morning
boleh kaya raya beb

Tanpa Nama berkata...

kawalan ketat oleh 2 anggota polis
punyalah ketat hingga bulu yg halus pun tak boleh lolos

ini ketat mengalahkan ketatnya kesuntian umi half-filled-dah
yg walaupun masih sunti,
tapi telah pun half-filled (separuh terisi) dah...

ini ketat mengalahkan ketatnya kemutan "dakapan beruang" celah2 kopek bik mama!

tabik ketat sama polis raja di-1malaysia!

Tanpa Nama berkata...

bersyukur kerana hebatnya kawalan ketat polis raja di-1malaysia;
tabik ketat2!

ops, jaga2 jgn kena tangkap dgn polis ketat kalau bulu kita keluar bila pakai swimming trunk yg kurang ketat!

kalbunUMNO berkata...

Bulu ....,
dikaki ada bulu,
dilubang hidung juga berbulu,
jatuh bangun kerana bulu,
dijubur bulu keramat,
bertumbuk berebut mencuri bulu,
dibayar gaji untuk bulu,
pangkat dibahu sebab bulu,
pegawai baju biru jaga bulu,
bulu dijunjung lagi diarak,
megah bulu dalam mahkamah,
semua mata menghala bulu,
jelas sekali bulu hitam,
bulu putih untuk yang tua,
gambar bulu diambil wartawan,
berita tv bercakap mengenai bulu,
karpal berbulu tanya pasal bulu,
mungkin bulu jadi debu.

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah. betul2 barua lah polis..

Tanpa Nama berkata...

Tuan....

tu gambar orang atau gambar bab****
nampak bukan macam orang jer

Tanpa Nama berkata...

SAPA YG DPT USUNG BULU KE MAHKAMAH BOLEH JADI IGP

hamidon tua kutuk berkata...

entah ye entah ke tidak cakap situa kutuk ni.dlm lokap tu setau aku ramai org keluar masuk macam bilik hotel dan aku tak pernah dengar pulak lepas org keluar lokap ada pompuan indon vacuum cleaner bilik tu.so ramai org keluar maduk dan banyak rambut org tertunggal dlm tu.soalannya macamana hamidon bongok ni jumpa sehelai je rambut dlm tu? tak logik langsung.bangang bin bengap hamidon anak haram jadah.