Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 22 April 2011

SILA DAFTAR UNTUK JADI AHLI



CARI DIMANA DIA?



nota:
semua ini adalah penyokong abang mat
tanpa abang mat bersih tidak muncul
tanpa abang mat berkempen siang malam
malaysia akan menjadi gelap


KEMPEN TUBUH KELAB PENYOKONG MAT SABU - mkini

Pemilihan PAS yang dijadual berlangsung Jun ini semakin menarik apabila wujudnya kempen untuk menubuhkan kelab penyokong Mohamad Sabu yang akan bertanding jawatan timbalan presiden PAS.

Kempen itu kini giat berjalan menerusi laman sosial Facebook yang turut mengumumkan - Kelab Mohamad Sabu Dot Com - bakal dilancarkan pada 6 Mei depan.

Paparan laman sosial itu turut mengumumkan pelancaran kelab itu akan berlangsung di Dewan Perhimpunan Cina Selangor dan Kuala Lumpur (KLSAH) pada jam 8 malam.

Kempen Facebook itu juga kini giat mempromosi untuk mengumpul individu yang berminat untuk menjadi ahli kelab tersebut. Mereka boleh mendaftar melalui laman sosial tersebut.

nota:
untuk semua pembaca tukar tiub
jangan lupa untuk datang pada tarikh ini
mari kita sokong abang mat pejuang rakyat
mari kita bersama sama memastikan abang mat
dipilih untuk memimpin negara ini

abang mat ini sebanrnya bukan kepunyaan parti pas sahaja
abang mat ini adalah milik seluruh warga malaysia
abang mat ini bukan mewakili datuk dan tan seri
abang mat ini bukan mewakili towkay dan kaki judi
abang mat ini bukan mewakili kakai bodek cari projek

abang mat sabu mewakili gulungan fallahin dan mazlum
abang mat sabu mewakili kaum buruh dan tani
abang mat sabu mewaklili kaum tertindas!

nota:
sila daftar untuk jadi ahli peminat abang mat
jangan lupa datang beramai ramai pada 6 mei depan

11 ulasan:

siti harapan berkata...

Kali pertama tengok life abang mat (mewakili PAS)bagi 'ceramah' masa di Subang Jaya baru-baru ni. Suka dengan style 'ceramah' beliau .... ada gaya dan sedikit moderate.

Tanpa Nama berkata...

Tidak dapat tidak, saya harus menyokong Abg Mat yang lebih dinamik. Abg Mat is a very down to earth man.

Tanpa Nama berkata...

tapi abang mat ni perut boroi
mana buleh jadi pm
tak kan pm kita nanti kaki lawak

ceh!!!!

tungkaran hati.blogspot berkata...

Saya masih mengharapkan perjuangan PAS seperti dahulu, perjuangan yang jelas untuk diperjuangkan...tetapi kini setelah Nik Aziz menjadi penentu, dasar perjuangan PAS telah tersasar jauh....!
Berdirilah PAS dengan bermaruah tanpa PKR dan DAP terutamanya, janganlah diperbodohkan oleh mereka...! kembalilah pada perjuangan asal semoga kita rakyat Malaysia dapat keberkatan daripada perjuangan PAS.
Kembalilah kepada perjuangan asal....sebuah negara Islam yang berdaulat!

matalembu shah alam. matalembu@gmail.com berkata...

fuck, fuck, fuck KERA-jaang PerpaduWANG... !

idea tt yang terbaik; TUBUH KELAB PENYOKONG MAT SABU.
aku sokong & sokong abang mat;
abang mat, bujur lalu lintang patah, abang mat pilihanraya & jalanraya, abang mat revolusioner, abang mat orator, abang mat mustadafeen/opress.
abang mat tak pakai songkok 2 jengkal, abang mat tak ada sorban besar bakul, abang mat bukan fotokopi lebai, ustad & ulama'.

abang mat 'cool' bila aku kritik & tahan kena kutuk/hantam & dia tak kan beri fatwa macam lebai2

tak jadi Tim Presd tak apa, kurang2 naib.

kau memang poyo tt, kenapa kau tak tubuhkan kelab penyokong Nizar Jamaluddin, Husam Musa, Khaled Samad, tok guru Hj Ahmad Awang.

lepas ni kau pukul talipon ke lim guang eng pasai abang mat - nanti dia senyum hingga sempit mata.

aku dok tunggu kelab penyokong;

1. Zul Norden Kulem Firaun besar 110% ahli FUCKWA.
2. Datok Esgay jaga kambeng
3. Tambi buncit jaga lembu
4. Umi Pukida Dara Suntik
5. PuKIMMA, KIMMA

fuck gerombolan...!

Anti TELAN berkata...

Jika kita mahu mencari seorang Ulamak, orangnya ialah 'PAK NIK'.

Jika kita mahu mencari seorang Pemimpin, orangnya ialah 'MAT SABU'

malaysian berkata...

abg hisham, ada rasuah dlm skmm. Bebudak muda yg cuba nak majukan diri buat surat terbuka: http://bit.ly/aQ2bjg

blackmar berkata...

ni smua punca2 perpecahan

blackmar berkata...

ni smua nk mnyemai bnih prpecahan

Tanpa Nama berkata...

bro,
aku bukan la tak mo sapot abg mat ni,
cuma pada aku la kan.
bag mat ni hanya sesuai jadi joker je dalam paatan rakyat,....
pada aku dia memang seorang yang lawak, entertaining dan heppi go lucky nye orang...
aku suka dia....
cuma vote aku untuk abg mat???
hmmmmmmmm
aku kena pikir 2-3 kali

lecturer aku cakap dulu abg mat ngaji UiTM tak habih pon..
huhu

dalam PAS lepas TG Nik Aziz, aku boleh terima Husam dan Khalid Samad jek
yang lain tu kena banyak belajar lagi lah

Tanpa Nama berkata...

bang mat sikat belah tepi....
bang mat puuuujaan hatiku....