Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 29 Jun 2011

TUKAR TIUB MEMECAH BERITA



MELAPOR DIRI


tukar tiub
akan melapor diri
ke ipk kuala lumpur
jam 2.30 petang
hari ini rabu 29/6/11

bersama melapor diri
ialah :

maria abdullh
irene fenendez
latifah koya


kami akan datang ke balai
bersama peguam

11 ulasan:

Khun Pana aka johanssm berkata...

Kalao Irene Fernandez pon kena panggil ke IPK..ini mesti Menteri Entot Amah Indon ponya pasal.

Tanpa Nama berkata...

Bro, jangan lupe cakap TIENAMA pada polisi....

Tanpa Nama berkata...

isham,depa nk tangkap hang buat apa lagi..dorang patut tangkap orang lain pulak.tangkap hang boleh tangkaplah.dah keluaq nti hang lawan balik.agagagagaga.tabik spring satu sama hang!

James Iha berkata...

kahkahkah..gestapo kah tahap depa la ni...hang jgn kecut teloq bro tt. Lawan tetap lawan..

Tanpa Nama berkata...

Seratus ribu orang pun pihak polis panggil utk ambil keterang, kita akan terus adakan PSERHIMPUNAN BERSIH,

Apa.....Bengong sangat ka tak tahu nak bezakan BERSIH dgn tak bersih

Teruskan Perjuangan Hissham... kami akan teruskan niat mrni ini.

Tanpa Nama berkata...

jgn lupa pakai baju 'bersih', kasi pak polisi terkencing-kencing dlm seluar.

Anti Telan berkata...

TT,

Sebelum TT meninggalkan balai polis, TT beritahu pada para Polis UMNO...

" Hari ini kami datang dengan 2 kaki. Suatu hari nanti para polis2 UMNO akan datang MERANGKAK macam biawak pada kami"...kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

sabar bro cool ke kool , ntah apa2 lah lawan etap lawan bro chariooo

Tanpa Nama berkata...

Salute to you broo .. malaysia with you!..

Pazuzu The Exorcist berkata...

Kah Kah Kah,

Lapor diri???lawak siot..

Depa ingat Bro TT ni budak sek men ke???nak terkencing kencing dek Lans Kopral/Srjn/SB/Detektif Cabuk Nak gertak n soal siasat TT Woitttt.....TT ni dah cukop ilmu dan pengalaman "to face the consequences" (DGN IZIN)yg dipertua ye, Pazuzu percaya TT takkan tunduk dgn sbarang gertakan dan ugutan mereka....Hidup TT yearghhhh

Let recite our poetry-Unggun Bersih

Orang Kelawar berkata...

Ha...! ini baru anak jantan.Wa cayalu la,bang Isham.Teruskan perjuangan.Hidup ini perjuangan sehingga ke akhir hayat tanpa henti.Beruntunglah mereka istiqamah perjuangannya.Tangkap dan soal siasat ni tiada hal bagi mereka yang berani,pejuang.Mereka hanya takut kepada Allah sahaja.