Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 29 Jun 2011

APA DIA COOL !




COOL DUDE IN TOWN



BERSIH 2.0 : TANGKAPAN PRA KEJATUHAN UMNO BN – harakah daliy

Mursyidul Am PAS, Tuan Guru Nik Abdul Aziz Nik Mat menyifatkan tangkapan aktivis Bersih adalah pra kejatuhan Umno BN.

“Sempat saya membaca berita-berita online tanah air di sini, semakin ramai penyokong Bersih 2.0 ditahan.

“Saya mengira kerajaan masih belum belajar dari kejatuhan kerajaan-kerajaan di Timur Tengah,” ujarnya melalui Twitter.

Beliau yang juga Menteri Besar Kelantan menegaskan bahawa tangkapan dan kekerasan tidak akan menakutkan rakyat.

“Tangkapan-tangkapan ini hanyalah pra kejatuhan Umno Barisan Nasional,” katanya.
Beliau sebelum ini menyokong himpunan Bersih 2.0 yang akan diadakan pada 9 Julai ini.
Sehingga semalam, lebih 80 orang ditahan polis kerana memakai baju Bersih 2.0 mahupun mengedar risalah berkaitan.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit… INI MAMAT PALING COOL….. kah kah kah..

kah kah kah… SENTIASA ONLINE…. kah kah kah..

kah kah kah… SENTIASA BER TWEET….. kah kah kah…

kah kah kah… ROCK MY MAAAAN…. kah kah kah

nota:
bukan umur penanda cool
yang penting sikap!


INI PUN COOL DUDE

7 ulasan:

Anti Telan berkata...

Kami orang2 kampong tak sabar nak tengok UMNO/BN jatuh.

Bila jatuh hajat kami nak PIJAK UMNO/BN sampai lumat...kah kah kah

Itu tak boleh...ini tak boleh...Habis PUKIMAK apa yang boleh??

Tanpa Nama berkata...

Yes... rock..rock..rock and rolll
Sehingga UMporNo terguling..terkojolll..

Tanpa Nama berkata...

Yes TG Nik Aziz..we are with you!

James Iha berkata...

Ingat selepas PRU13 nanti, kalau boleh berebut-rebutlah mengutip Bendera-Bendera Dacing sebelum ia hilang ditelan zaman. Untuk ditatap oleh anak cucu kita kelak. Supaya depa dapat lihat satu episod dalam sejarah negara, di mana satu kuasa autoritarian akhirnya digulingkan bukan dengan senjata tapi dari suara-suara rakyat yangs ekian lama tertipu dan ditindas. Takut-takut nanti Muzium Negara pun tak nak terima..kahkahkah..

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah. Nik Aziz cool. First time aku dengar perkataan ni.

Kalau x sebelum ni asik memuji Nik Aziz sebagai ulamak, orang alim je.

Booringg..

Aku lebih suka Nik Aziz cool. kah kah.

Tanpa Nama berkata...

simpan suratkhabar 9 julai nanti. jadikan bahan sejarah. suratkhabar utusexs. kah kah.

Cik Bucken berkata...

akan tiba satu saat nnt...segala yg kuning akan diharamkan...syarikat2 gah,gedung2 pakaian akan disita jika menjual baju tee berwarna kuning..