Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 7 Ogos 2011

TERJEMAHAN GOOGLE



SELAMAT MENTERJEMAH!












PAKAT PAKAT TENGOK APA TERJADI


tahun lepas najib jadi anjing
bila cari berbuka puasa dalam google
tahun ini apa pula agaknya?

IKUT INI:
- pergi ke google translate
- pilih dari english ke malay
- minta terjemahkan ayat ayat ini:
PAKISTANI PEOPLE HATE NATIONAL ROW

selamat mencuba
jangan telan air liur
bila melihat terjemahan ini
nanti batal puasa
kah kah kah


18 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah . sampai terkentut kentut

Deadpool berkata...

Oi hang ni ayat tak penuh. Ni Ayat first:

Do not snatch philippines money
The people of bangladesh are angry
pakistani people hate national row

Ni plak ayat second:

The pakistani people live poor life
But ministers of bangladesh national row
day and night cheat philippines people
so now singapore, chinese and india angry

hahaha, pastuh hangpa pi la translate jadi BM, selamat mencuba dan renung2kan hahahahaaha

Tanpa Nama berkata...

Kahkahkah

Isham, kau punye lawak mmg superb. Pagi2 bute ni dh bikin aku gelak.

Cube yg ni plak. Lagi lawak.

MALAYSIAN HATE NATIONAL ROW.

Selamat mencuba

Libang Libu berkata...

Tuan TT,

aku dah translate 18 kali.

tapi takde mende pon.

ini mesti lawak semantik semiotik erotik nih!!!

kah kah kah kah!!

paal berkata...

citizen of philippines
bangladesh citizen
citizen of pakistani
1 philippines, 1 bangladesh, 1 pakistani

google ni bole ganti zunar.. hahaha

almighty bongzilla berkata...

kah kah kah lucu2

almighty bongzilla berkata...

kah kah kah lucu!

Tanpa Nama berkata...

ORANG Pakistan benci ROW NEGARA

Tanpa Nama berkata...

TT aku guna google translate dapat yang inilah....Elle est comme un hippopotame.....betui ka?

Tanpa Nama berkata...

kah kah....google pun tak suke....benci...benci......

ashraf berkata...

SAma MAcam POst SAYa Yg NIe..hehehe

Recent Post:=KEDAI 1 MALAYSIA

Siti Nur Amirah berkata...

try yg ni tt..panjang sikit..;')

Do not snatch philippines money
the people of bangladesh are angry
pakistani people hate national row

Tanpa Nama berkata...

mula-mula aku copy paste dr blog TT.. capital letter.. takde apa yg menarik

lepas tukar je ke small letter aku dapat yg ni:

'orang malaysia benci barisan nasional'

hehehe

Tanpa Nama berkata...

kenapa pakistani = org malaysia?

aku tak paham la tt

nak kata mahathir, dia dari kerala

hmmmm
tt, ce explain sket

DX berkata...

nah cuba ni!

The pakistani people live poor life But ministers of bangladesh national row day and night cheat philippines people so now singapore, chinese and india angry

Tanpa Nama berkata...

Dear TT,

U R GENIUS!

I will always love u so much.

Lang berkata...

lebai google fitnah... benci... i tak layan perkara2 mcm ni... lebih baik i beri perhatian pada bebudak yg nak membesar ni... untung bila dah dewasa dan dah keje nnt boleh belikan i cincin berlian berbilion hingget... i benci lebai google.... kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

sorry bro...joke over...google ai sudah jadi smart already...