Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 18 Januari 2012

KALAU TIDAK MERAYU ERTINYA SATU KONSPIRASI



BERSUMPAH DIHADAPAN KAABAH






NOTA:
mustahil anak muda ini
tidak berkata benar
dia berani bersumpah
di hadapan batu hitam





MAHATHIR : SAIFUL ADA HAK MERAYU KEPUTUSAN LIWAT – mkini

Sambil memperli Anwar Ibrahim akan menang pertandingan membuat “appeal” atau rayuan terhadap keputusan mahkamah yang dikenakan kepadanya, Mahathir Mohamad mempersoalkan mengapa pengadu dalam kes liwat baru-baru ini tidak diberikan hak yang sama.

“Tetapi apabila Anwar didapati tidak bersalah kerana tidak ada corroborating evidence, hak mangsanya untuk membuat rayuan dipertikaikan.

“Apakah dalam negara ini pembesar pembangkang mempunyai hak istimewa bahawa keadilan hanya berlaku apabila ia didapati tidak bersalah?” soal Dr Mahathir dalam blognya hari ini.

Beliau juga mempersoalkan apakah dalam negara ini mangsa yang kerdil tidak berhak kepada keadilan sehingga dia tidak boleh merayu untuk didengar oleh mahkamah yang lebih tinggi.

LIHAT KESUCIAN QURAN DITANGAN





KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit... SATU MINGGU SUDAH BERLALU.... kah kah kah..

woit... SATU MINGGU LAGI KAN DATANG...kah kah kah..

kah kah kah...KALAU SAIFOOL TIDAK MERAYU APA MAKNANYA?.... kah kah kah..

kah kah kah..MAKNANYA... KES LIWAT SATU KONSPIRASI....kah kah kah..

kah kah akh...KALAU TIDAK KENAPA TAK BERANI MERAYU...kah kah kah..

NOTA:
kes empat mahasiswa UKM 2010
terlibat dalam pilihanraya kecil hulu selangor
di dapati tidak bersalah
kerajaan membuat rayuan

kes tujuh mahasiswa tunjuk perasaan
menentang ISA pada tahun 2002
mahkamah mendapati tidak bersalah
kerajaan buat rayuan

macam mana kes jubur koyak
macam mana kes jubur ada plastik
macam mana kes jubur seorang anak muda yang alim
yang telah pergi ke mekah
yang kyusuk dan tawai duuk
yang sanggup bersumpah di kaabah
tetapi kerajaan tidak membuat rayuan


SATU MALAYSIA MENUNGGU KEADILAN




pelik.. pelik.. pelik
nampak jelas ada konspirasi
kalau tak ada rayuan
kah kah kah




15 ulasan:

mek berkata...

tt, jangan lupa satu lagi kes konspirasi.
kenapa tak ada rayuan bila razak baginda dibebaskan.

malaysia, the boleh land.

Tanpa Nama berkata...

Sayfool...shyfool...shitfool...

akan merayu agar dunia mengiktiraf bahawa dia pernah buat magik: Menyimpan mani 3 hari dalam jubornya.
Boleh menang The Guinness World Book Of Record!...gitu kan.

- Hang Ludah Tui....tui...tui...

kusut berkata...

kah kah kah madey kutik mmg syg sngt bontot sayfool ni kah kah kah woit jaga bontot sndri la sndri berak sndri cebok la weii kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Si saifool budak alim tak solat 2 hari...
simpan lendir buat bukti...
kah...kah...kah..
si alim pukimak...

cow@jb-jiwa barisan berkata...

pasti shitfull akan buat rayuan, hanya menunggu advance payment saja.
no mani no talk la bro. jubor sudah koyak takkan takde fees, ini daging tau, bukan kubis. bukan budak pukimaq spender biru.. tunjuk lancau 4", takat cecah bibir je baik takyah kongkek.

Asal Bukan UMNO berkata...

hairan aku mamat tongkang ni..

dalam mencari jawapan penyelesaian dimahkamah dah memang ada pihak yang menang dan kalah...

apa kalau Anwar menang..kutty ni kata tak adil...tapi kalau Anwar kalah baru ada keadilan????

woit! madey kutty...Anwar takde hak nak dapat kebenaran kah?..chit! porrraahh

madey kutty ni bukan apa?!..takut kalau Pakatan Rakyat dah jadi kerajaan, habis madey kutty sekeluarga dan kuncu-kuncu penyamun UMNOBNnya akan masuk penjara...merembat harta rakyat dan negara.

Tanpa Nama berkata...

Org melayu sudah tidak ada muka lagi dah nak sorok baik makcik felda maupun rakyat kita di luar negara. Bagi rakyat msia non-mlys tak payah nak cakap la for they’ve been chuckling to death eversince liwat covered the frontpage. Show them kutty face, they’ll die!!!

Cukuplah dgn citer bontot-membontot or it’ll become a good moral reason for the world to assume the malays were such kind of a pervert. Peliknya ada intelek melayu sendiri akur. Akur bila media mereka dgn bangganya mempampangkan mukasurat depan dgn tajuk LIWAT!! Jika ada yg ludah itu bukan ketuanan namanya tapi kaki bontot.

Sepatutnya dia sbg The Great Statesman cuba menyelamatkan maruah bangsa ini yg asasnya sangat silu utk mencarut apalagi menyebut main jubo jantan sama jantan. Mana santun dan budi bahasa yg sastrawan kita banggakan itu? Mana kesedaran, mana Prof Hj Muhammad Salleh who simply look from a distance and say nothing?
We don’t think you’d allowed such terms laced your poetry. Bagi ulama suk kita tau status mereka tapi ini para intelek mewakili minda melayu-surrogates of the malay mind!!
Apakah ini bakal jadi suatu lagenda melayu yang bukan citer khayalan bak citer Hang Tuah, tapi citer realitas sikitul menginakan bangsa melayu dgn citer jubo. Padamkanlah dgn bijaksana bukan kerana umno jual tanah dan hambat org melayu dari pulau-pulau tapi citer kutty yg melampau-melampau mengodam maruah bangsa melayu dgn begitu aipnya hingga tidak ada satu penulis pun sanggup mencatitnya dlm episod pasca sejarah melayu.

Mr Hishamduddin Rais have done good to elevate our conscience despite his own discrepancies but who cares. Unfortunately who cares if a Great Statesman is still so cheeky with his assfixation in a society we’ve long educate our children to avoid from such an unfounded filth as if in our sex educaton syllabus liwat is compulsory. Cannot imagine how teachers and ustazah could handle it- minus puteri umno! Sorry tt, in another aspect it deems the pervert and yet another aspect, it hurts the mlys till it becomes a liability to the ruling party.

See, how a malay was yoked to bundle up the malays dimana org melayu dicengkam, dikambinghitamkan, dilaga-lagakan demi kepentingan sikitul dan empayarnya.
Org melayu yg terkenal dgn santunnya kini diperlihatkan pd dunia minda dan perwatakannya,mentaliti dan perlembagaannya berwajahkan muka JUBO!!
Org melayu seperti profesor kangkong tidaklah terkecuali.
Jgn lupa jika bercermin nanti khabarkan pd diri anda aku inilah melayu yg maruahnya telah dilakarkan dgn wajah rectum, anal, ass, pantat, buntut, jubo ..oleh kutty aka sikitul yg kononnya cekap, bersih, amanah, berhormat lagi mulia.

Tanpa Nama berkata...

bro tt,hari tu aku tengok gambar saifool depan kaabah yang sama posisi nya kepala dia takde pakai kopiah.hari nih pulak berkopiah?biar betul gamba nih??mesti kes guna adobe photoshop untok edit gambar nih...

Sudin berkata...

Mahathir statesman ?

Hanya orang yang tak ada ugama dan akal sahaja yang menjadi pengikut,pemuja,pengagum Mahathir haram jadah ni.....!!!

Satu soalan sahaja....!

Dimana ugama kamu apabila mamak haram jadah ni yang bernama Mahathir memfitnah nabi dan rasul kamu ?
Usahkan manusia biasa....
Nabi Muhammad S.A.W lagi dihina dan difitnah oleh Mahathir setan ni...!!!

Simpan baik-baik soalan ini pada ahli-ahli munafik Umno(B)/Bn dan barua-barua Mamak Mahathir haram jadah ni...!!!!!

Tidak semua melayu mudah lupa...!

Pehatikan sebaik mungkin.....apa nama,depa,kita,mereka,...hahaha..
Berselindung di sebalik nama...tak pernah nak mengaku Mahathir pukimak ni....!!!!
Dasar mamak haram jadah memutar belit....!

anak kastam berkata...

kah kah lah...kesian baca banner penyokong saifuljuboor ni

hancus bahasa omputeh nya..broken english...kah kah kah

itu pasal bahasa inggeris UMNOngok tak nak hajar kat sekolah...takut orang melayu jadi pandai dan celik internet baca korupsi UMNOBN ni di berita dunia

kah kah kah

tak sabar aku tengok muka Madey Kutty dan Hisham keris masuk jail kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Good one.

Tanpa Nama berkata...

Semasa saya lalu simpang Panchor - ternampak banner yang tertulis "LIWAT". Anak-anak saya ketawa dan saya dan isteri saya terasa sungguh malu. Dia komen "Why dear, this village folks are so engrossed with unnatural sex"? Told her it must be the Ameno kampung folks.If I ever come across anyone from that surrounding area,I will ask them to bring the banner down.Buat malu Malaysians.

wanazariyusoff berkata...

cukup2 kita kata mengata...lets move forward for the sake of islam...

Tanpa Nama berkata...

2.46, cool betul statement kau...tapi tuan TT tu kau jgn puji lebih2...nanti kembang bontot dia. hahahahaha...

tapi tuan TT ni, aku rasa nak sekeh kalo citer bab islam...

islam bukan pakai logik akal...hahahaha

aku faham maksud tuan TT....dia tak nak ulamak2 jadi bisu kerna pangkat dan duit....hahahah

cuma, cara penyampaian dia....dia hantam keliling ler...hahahah

AkuuJugak berkata...

Justice delay justice deny? Kah kah kah... Suruh pi blajar grammer dulu.. kalau dah tak reti sangat google la dulu.. tu pun takdak akai