Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 28 Mei 2012

KALAU BAPAK JUAL PISANG - ANAK JUAL TEMBERANG




NOTA:

lihat klip ini
lihat dan ketawa
kah kah kah






MASYARAKAT PERLU SEDAR DAN FAHAM TAKTIK ANWAR , KATA RAIS
- minisder

Masyarakat perlu sedar dan memahami akan taktik ketua pembangkang Anwar Ibrahim yang sering berbohong mengenai sesuatu fakta termasuk dalam insiden perhimpunan Bersih 3.0, 28 April lalu.

Rais Yatim berkata kenyataan Anwar yang mendakwa lebih 200,000 orang menyertai perhimpunan itu adalah bohong kerana angka sebenar adalah hanya 22,275 sahaja.

“Bagaimana kita dapat angka ini? Angka ini kita ambil dari udara dengan kerjasama polis dan pihak-pihak luar kita gunakan ‘centimeter exposition mechanism photography’.

“Dan setiap sentimeter itu kita bilang kepala manusia dan kita dapat jumlah 22,275, tapi Anwar kata 200,000 lebih. Dari situ apa ertinya? Dari situ kita faham bahawa Anwar Ibrahim adalah orang yang tidak bercakap benar,” katanya.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit... KALAU JUAL PISANG DI GAGU BOLEEEEHA LAAA KIRA.... kah kah kah..

kah kah kah...KALAU TANDAN PISANG SENANG LAAA KIRAAA.... kah kah kah...

kah kah kah...KALAU GORENG PISANG SENANG LAA KIRA... kah kah kah...

woit...MACAM MACAM NAK MENIPU MELAYU...kah kah kah


http://www.radiobangsarutama.blogspot.com/

http://www.radiobangsarutama.blogspot.com/



9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Aper "centimeter exposition mechanism photography" tu hahaha ada Thesis pasal tuh ke tanya pakcik Google takda pon..

Suatu bidang baru yang perlu kajian khusus nih.. Kerajaan patut kelaurkan tender dalam 10 ke 100 juta bagi kajian ni hahah memudahkan mengira.. dari helikopter..

Tanpa Nama berkata...

tuhari rais bukanmain gembirabangga tunjukpandai sampai terangkat jambul dia yg botak tu sambil lobanghidung dia yg besarmelopong semakin besar macam serombong. masa tu, setelah berhari2 dia dok pikir tang mana nak konar nak putar isu bersih, mula2 dia dah gelabah dan risau takut dipancung haji najib walaupun mungkin tak kena c4 dek kak imah, maklumlah dia menteri kera jaga lampusuluh bagi terangbenderang. kalau tiaphari lepas bersih 3.0 kelam atau muram je macamana nak jawap kat chip lanun! akhirnya setelah beberapa hari bersih 3.0 dah berlalu barulah kepalahotak dia terpikir 1idea: suluh kat bilangan kumpulan bersih dan terangkan sebenarnya sikit je yg datang dan pakatan dah terang2 menipu!
haritu dia senyumsimpul tepukdada umumkan sebenarnya cuma 22,070 org yg berdemo, setelah kebijaksanaan dia guna teknik block photography.

maka bersih 3.0 dan pakatan pun melenting balik, bagitau anakyatim ni, memang la sikit jadinya jumlah yg kau dapat, because, you idiot, you went and block the photographs, of course a lot got hidden! (sebab, oi bodoh, kau pegi hadang fotograf tu, memanglah banyak terlindung taknampak!)

maka harini anakyatim tu pun, setelah berhari2 lagi dok pikir balik macamana lagi nak jawap pulak kali ni, akhirnya dia pun guna jalanmudah - kalau nama/label teknik pengiraan tu yang disangkal, senang cerita ubah je nama teknik tu! maka dengan bangga anakyatim terangkan semula, sebenarnya cuma 22,275 orang berdemo, ini guna teknik centimeter exposition mechanism photography, ambik dari udara.

maka harini bersih 3.0 dan pakatan jerit lagisekali lagikuat betul2 tepi tengkorak tebal anakyatim tu:
oi idiot baghal! firstly, kumpulan berdemo tu berhimpun/berarak secara rawak bukannya 99% tersusun macam orang kawad perbarisan, so macamana kau boleh ambik 1cmx1cm je sebagai reference frame kau, sebab sukar nak dapatkan accurate figure representing average person per cm2 untuk kumpulan rawak macam ni, kalau kau guna frame 5cmx5cm malah 10cm2 barulah lebih relevant dan lebih tepat degree of accuracy untuk approximation kau tu! tapi takpelah, aku boleh tutup sebelah mata kat teknik tak pas kau ni, sebab kalau figure kau lari pun takdelah sampai 10x bezanya...
but, oi stupid kerbau! kitorang bukan tak tau kau ambik fotografi dari udara, memangla ramai lagi terlindung bawah pokok, dalam bangunan, kat kakilima (bawah awning) - dan takpayah kelentong la, kitorang tau kau guna approximation technic tu kat 1-2 lorong je, sedangkan banyak yg kat jalan2 utama tu kau abaikan!

cukup2la kelentong tu!
abu!

-average joe-
klakka-la.blogspot: DON'T HAVE A COW = TAKDE LEMBU?

underBear berkata...

haik,up lagi 5 orang???

Tanpa Nama berkata...

topographi burit amah boleh la....
kah...kah...kah...

Tanpa Nama berkata...

WOI!! Rais, kalau kau yakin sangat Bersih 3.0 tak berjaya, kau suruh laa Najib bubarkan Parlimen.

Kalau kau yakin sangat Perhimpunan Sejuta Belia berjaya, kau suruh laa Najib umumkan tarikh PRU!!

Ada berani??

Mat Lendir berkata...

Setelah aku kaji dalam kamus bahasa kuno indonesia, teknik centimeter exposition mechanism photography bermaksud "teknik memahat puki amah dalam kiraan unit centimeter".

Tanpa Nama berkata...

up lagi 5 orang sebab terlindung dek jari 1 cm tuh kah kah kah :D

Nanti aku cuba tanya lecturer multimedia ada tak teknik ni hahaha.. :D

Tanpa Nama berkata...

Teknik rogol amah tau r.kahhkahh

Unknown berkata...

Pulis kata hantar anggota 14k...rais yatim kata peserta bersih 22k...so, nisbah pulis dgn peserta bersih 3.0 1:1.6 ja
Kah kah kah