Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 28 Mei 2012

TANDA HARI HARI AKHIR SAEKOR NAJIB



TANDA TANDA HARI HARI AKHIR SAEKOR NAJIB




KARMA DARI ARWAH ALTANTUYA

BERSIH 3.0 menyaksikan kekejaman polis mencederakan orang awam yang berhimpun secara aman dan hormoni yang menuntut satu pilihanraya yang bersih dan adil. Mereka di sembur dengan water canon, ditembak dengan gas pemedih mata dan dipukul/dibelasah.

Ramai yang mengalami kecederaan. Paling tragis, adalah kejadian kereta polis melanggar peserta secara sengaja/tidak sengaja mengakibatkan 5 orang cedera. Pasca BERSIH 3.0, kita dikejutkan dengan 2 kejadian kemalangan yang melibatkan 3 buah bas yang membawa peserta himpuanan UMNO. 3 orang meninggal dunia dan 100 lebih yang cedera. ( Al Fatihah buat mereka... semoga ditempatkan dikalangan mereka yang beriman ).

Hari ini!!!! 27 Mei 2012, kita dikejutkan sekali lagi dengan berita 17 orang cedera di pertunjukan perlumbaan kereta drift sempena Himpunan Hari Belia anjuran kerajaan Barisan Nasional. Adakah ini suatu kebetulan atau petunjuk/balasan dari ALLAH SWT kepada kerajaan yang bertindak zalim.

Sesungguhnya doa orang yang dizalimi adalah doa yang paling mudah dikabulkan oleh ALLAH SWT. Terpulang pada saudara/saudari untuk menilainya......
By suzie on BERITA BAIK UNTUK PARA DEMONSTRAN on 5/27/12


KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit... INI MEMANG SIAL PUNYA NASIB.... kah kah kah..

kah kah kah...BUKAN PANGGIL BANTUAN.... ka kah kah..

kah kah kah... MINTA NUMBER KERETA.... kah kah kah



peningkatan application radio bangsar utama berjaya :






7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

bodo punya belia
ajak gi surau lari ketakutan
ajak gi drift bondong2 datang
kan dah kena!!!

suruh tengok ustaz azhar idrus menolak
suruh tengok drift sampai tengah highway korang sanggup
kan dah kena!!!

pengisian ROHANI haram jadah apa benda?
drif dan tengok artis gelek ponggong tu pengisian ROHANI ker?
bodo punya belia!!!

kalau korang tengok ceramah ustaz azhar idrus tak le korang masuk icu

padan muka korang!!

Tanpa Nama berkata...

apa mende lah pengisian program belia satu juta, main drag keta, main motor cross, tengok konsert u-kiss etc. takde ke program-program yg lebih kepada membina minda & membentuk budaya berakal? cubalah bawak-bawak berbincang permasalahan ekonomi negara ke, masalah keruntuhan moral ke, cara-cara membasmi kemiskina ke, ini tak program semua utk bersuka ria yg tak tentu apa hala tuju. tak baik kalo aku cakap padan muka sape yg kena langgor tu tapi aku setuju yg tuhan tu Maha Adil, Maha Mendengar & Maha Berkuasa. Sudah sudah lah tu org melayu, jgn jadi bodo, jgn jadi bangang, bangsa lain dah maju berpuluh tapak ke depan, jgn marah kan bangsa lain kalau diaorang dah advanced, tepuk dada tanya iman. cheers!

Tanpa Nama berkata...

inilah standard amatur penganjur malaysia, nak-nak lagi kalo program bermotifkan politik, bawak berjuta org berhimpun tp health and safety procedures pun kantoi. takkan takde sekor dua phd holders dlm kementerian belia tu yg boleh pikir pasal Health & Safety, atau mungkin ada je phd holders tp standard mangkuk ayun jugak, dpt phd sbb nak tampal nama je, ilmu yilek, kebolehan berfikir fifty-fifty, yg betulnya kebolehan cuci buntut. kesiannye lah negara aku ni, selagi umporno pegang negara ni selagi tu lah bodo berkati-kati.

Kah Kah Kah berkata...

Pagar rumah PM kena langgar x masuk kira ke...siapa yg lnggar tuuu

Tanpa Nama berkata...

Tunggu 9 bulan lg..lg pns bro...sape nk tangung

Tanpa Nama berkata...

Bro TT...bukan drift...tapi drag...dua disiplin sukan permotoran yang berbeza...mohon perbetulkan. Tq

Khun Pana aka johanssm berkata...

P Ramlee memang dah tau dan paham minda orang orang Melayu.
P Ramlee sudah lama buat filem yang bertajok " Nombor Ekor "
Tapi kena banned dari stesen tv umno.
Yang konon nya yang berjuang nasib orang Melayu tapi P Ramlee yang kena banned.

Hari ni , minda orang Melayu sama jugak . Nampak accident , mintak nombor dulu...

Kenapa ada Drag race tanpa ada Drag Queen?
Patut ada pondan .

Kenapa tak buat pertandingan baca quran.