Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 29 Mei 2012

KEMPEN BOIKOT SEKINCHAN IKAN BAKAR DI TERUS KAN





SEMUA PAKAT BOIKOT




DARI FABEBOOK ZUNAR
Cawangan Kota Damansara dah tutup. Teruskan boikot hingga semua cawangan tutup dan dia terpaksa "kais pagi makan tayar Ferrari, kais petang makan tayar Lamborghini."








DARI FACEBOOK RAZALI ABDUL GHAFAR

melayu kaya tipu melayu miskin,melayu ada dato tipu melayu rakyat biasa,melayu ada kereta mewah tipu melayu pakai keta buruk,melayu baik gan sang penguasa buli melayu yg tak ada kuasa.... abis nak sokong lagi ker.


layari sekarang:






6 ulasan:

zeff berkata...

bro, kesian kat orang2 franchaisee, baya mahal2 tp bisnes kene bungkus, sape nak tolong? diharap mereka kumpullah pengikut n NGO dan jangan lupa beri baju kuning ketat utk demo bersih 5.0 atau halau 2.0 atau bayar 1.0 kat depan umah penyamun jamal tu

tobang berkata...

Ada 1 kedai sekincan ikan bakar akan dilelong besok 30 mei 2012 sebab hutang rm31,000 tak bayar korang boleh tengok kat blog anak sungai derhaka. Kalau banyak tu tak pun mampu nak bayar ingat dia nak bagi ke kereta bmw dan lamborghini macam dia cakap

Tanpa Nama berkata...

Pandai dia kenakan cas nak join bersih 4 ngan pertandingan menipu lagi hahaha.. :)


http://www.themalaysianinsider.com/litee/malaysia/article/trader-denies-profiting-from-bersih-4.0-claims-lamborghini-gesture-of-thanks/

Tanpa Nama berkata...

ahhaa,, lawak betul mcm mana nak kunyah tayar lambogini tuh..heehe

Tanpa Nama berkata...

kantoi........
kah....kah....kah....
ice...ice...baby dah cair ke?
kah...kah....kah...

kalbunUMNO berkata...

tt,
segera lancarkan :

BAIKOT SENJATA RAKYAT

kebanyakan kaum gerombolanlin tah darat bergantung kepada rakyat untuk hidup bermewahan. Mereka merupakan kapitalis yang menyedut setiap sen duit rakyat, kemudian mengunakan sen-sen yang disedut untuk membodohkan rakyat.

SETELAH MENGEBAS DUIT RAKYAT, MEREKA MEMPERBODOH PEMIKIRAN RAKYAT.

Senaraikan! kami sedia bersama rakyat untuk baikot.