Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 29 Mei 2012

TERKINI - TER NOW - TER WORLD





LAMAM NAJIB RAZAK KENA HACK



salam tt
ni budak2 dagon force dah hack web najib.. http://mail.1malaysia.com.my/mesej_buat_PM.php

NOTE:
kah kah kah
kah kah kah
kah kah kah



layari radio bangsar utama untuk laporan melawan:








3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

TT, lu rasa ini kerja org dalam ke tak? jgn seronok sangat.

jgn terkejut kalau tetiba sebelum 'general eRection' ada akta kawalan internet yg baru.. hehehe.. aku ni susah sikit laa nak percaya puak2 gerombolan ni... err.. bukan sikit, mmg tak percaya langsung :)

Tanpa Nama berkata...

ala..tu budak2 dragon force yg hack..dorang hack sebab x setuju dgn pembatalan kuliah untaz azhar idrus dan digantikan dengan nyanyian k-pop.

Tanpa Nama berkata...

Tanpa Nama berkata...
TT, lu rasa ini kerja org dalam ke tak? jgn seronok sangat.

jgn terkejut kalau tetiba sebelum 'general eRection' ada akta kawalan internet yg baru.. hehehe.. aku ni susah sikit laa nak percaya puak2 gerombolan ni... err.. bukan sikit, mmg tak percaya langsung :)

29 MEI 2012 4:53 PTG


Dah ada, dan berkuatkuasa serta merta.