Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 18 Mei 2012

MENANTU ABAH JANGAN MERAJUK LAGI!




GAMBAR HIASAN SAHAJA







KUMPULAN PESARA TENTERA MAHU GEMPUR KJ PULA
- mkini

Sekumpulan pesara tentera yang melakukan "senaman punggung" depan rumah Pengerusi Bersama BERSIH S Ambiga bercadang menggempur rumah Ketua Pemuda Umno KhairyJamaluddin Abu Bakar pula.

Presiden Persatuan Veteran Tentera Melayu (PVTM) Mohd Ali Baharom berkata ), Khairy tidak patut masuk campur urusan NGO dengan mengkritik tindakan itu sebagai tidak wajar, tidak masuk akal dan menjadi bahan ketawa dunia.

"Khairy sepatutnya menjaga Pemudanya sahaja sebab saya lihat Pemuda semakin lemah.

"Saya rasa dia keluarkan kenyataan macam itu sebab tak dapat jawatan menteri dan nak membalas dendam," kata Ali sambil memaklumkan tindakan itu akan dilakukan dalam masa terdekat.

Khairy semalam menyuarakan perasaan tidak senang terhadap "protes punggung" depan rumah Ambiga kerana masih terdapat kaedah lain untuk meluahkan perbezaan pendapat.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit...KALAU RUMAH KJ... NAK BUAT MACAM MANA?.... kah kah kah..

kah kah kah....KESIAN LAA SIKIT... kah kah kah..

kah kah kah...MEMANG BETUL MENANTU ABAH NI DAH JADI MENTERI.... kaha kah kah..

kah kah kah...TOLONG ABANG ASAKAR OOOOI.... kah kah kah.

kah kah kah...JANGAN HEBOH HEBOH KAN SANGAT.... kah kah kah..

kah kah kah...NANTI MEAJUK SEKALI LAGI.... kah kah kah...


hanya radio bangsar utama berani melapor cerita menantu ayah:







NOTA:
jangan mudah lupa
tahun lalu kj ada buat
kenyataan nak berhenti politik
tak nak jadi ketua pemuda

yang lawaknya kah kah kah
tak dapat simpati

ketua pemuda perak terus sambut
hendak zambry ganti kj

ni nak buktikan
kalau yang hitam tak cukup
yang legam lagi baik
kah kah kah







4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Power la TT

"kalau yang hitam tak cukup
yang legam lagi baik"

kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

gambar Rosmah tu macam 'Rock Queen' !!

ada konsert raksasa ke kat London ??

yb berkata...

Habis kao menantu. Nak beli harta di rombao tapi penduduk tak nak jual. Tak rela menantu jadi jiran.

Kah Mah Gila berkata...

kah kah kah pakai gelang besi..konon nak jadi band chaos uk..nak jd mcm the casualties..nak jd the addicts..kah kah kah cilaka punya badak...