Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 27 Jun 2012

MALAM INI JAM 9 DARI RADIO BANGSAR UTAMA




TEMU BUAL DENGAN SAIFUDDIN SHAFI

presiden anwar ibrahim club
memahami sejarah kelab ini
memahami perjuangan kelab ini

apakah kelab ini kelab bodek?
apakah kelab ini kelab nak masuk frame?
apakah kelab ini kelab nak menginding jadi yb?

kelab anak muda ini cukup popular
kenapa?
mengapa?

apa aktiviti?
apa yang kelab ini lakukan?

layari radio bangsar utama


SAIFUDDIN SHAFI AIC














TEMU BAUL DI RABU
presiden anwar ibrahim club
memahami sejarah kelab ini
memahami perjuangan kebal ini

apakah kelab ini kelab bodek?
apakah kelab ini kelab nak masuk frame?
apakah kelab ini kelab nak menginding jadi yb?

kelab anak mudaini cukup popular
kenapa?
mengapa?

apa aktiviti?
apa yang kelab ini lakukan?

layari radio bangsar utama



4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

kelab bodek, poyo, menyendeng nak jadi YB tu semua hal.

Tapi yg paling fundamental, tak paham hakikat politik dan sistem kapitalis. menyokong individu sahaja adalah kerja sia2. kalau tak percaya, banyak contoh. contoh terbaik, lihat Barack Obama sekarang.

Tanpa Nama berkata...

Bila lagi RABU nak temubual Hishamuddin Rais pulak ye? Kawan kita Isham ni cuma selalu didengar kat forum je dan bukan ramai dapat pergi dan dengar. :)

Tanpa Nama berkata...

tengok muka macam bodek, prove me wrong!!

Tanpa Nama berkata...

Ini semua berangan nak jadi the next anwar ibrahim lah ni. buang masa je interview dorang ni. satu benda politik pon dorank bukan faham. bahalol!