Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 8 Ogos 2012

JUMPA AWANG HITAM JUMPA ULAR KETUK MADEY DAHULU





AWAS JAGA JAGA BAHAYA!




KOMENTAR TUKAR TIUB
bukan kulit mereka
yang kita benci
bukan rupa mereka
yang kita benci

yang kita benci ialah
perangai mereka

kulit hitam tak ada masaalah
gobala kita benci bukan keran kulit hitam
samy veloo kita benci bukan kerana kulit hitam
tapi kerana perangai dan kerenah mereka


NOTA:
masalah orang hitam
buat huru hara dinegara ini
berpunca dari madey yang gila
nak jadi wira dunia ketiga

inilah hasilnya
tak ada beban
angkat ibrahim ali
kah kah kah



BUKAN KERANA KULIT?


NOTA:
yang ini kerana kulit
dia mengaku melayu
tapi kulit dan muka
tak ada muka melayu
ini kes lain




RM88 JUTA BELI CINTA AWANG HITAM - berita hairan

Kuala Lumpur: RM87.6 juta! Itulah jumlah kerugian warga Malaysia, sebahagian besarnya gadis dan ibu tunggal akibat menjadi mangsa penipuan sindiket warga Afrika sejak tiga tahun lalu.


SURAT NIGERIAN UNTUK MENIPU

Salam,

Saya SITI ADIZAH BINTI AKUT , saya bekerja sebagai Marketing Officer di sebuah syarikat pemprosesan batu mulia di UK.di sini Saya ingin memperkenalkan kepada encik peluang perniagaan yang besar kenuntungannya,saya memerlukan bantuan encik dan kerjasama encik untuk memajukan perniagaan ini.saya menghubungi encik kerana saya tidak ingin kehilangan rakan kongsi saya di dalam perniagaan ini.saya tahu bahawa saya dan encik akan mendapatkan feadah yang baik daripada perniagaan ini di masa akan datang. Sekarang saya hanya ingin encik menjadi pembekal (agent) kepada syarikat saya bekerja dan encik boleh mendapat keuntungan daripada peluang perniagaan ini .

Syarikat saya memerlukan sebuah produk yang disebut (GLORINE MOPOL SUPHAT) glorine mopol suphat adalah cecair kimia saintifik bar substansi, sejenis pelincir, terutama digunakan di makmal untuk gemological
pemurnian merawat atau menerangkan,memasuki ke dalam berlian dan mengewap keluar kotoran di dalam berlian dan batu-batu berharga sepertinya.

Pembekal asal produk ini adalah di (Malaysia) sehingga lah pembekal produk langsung syarikat KAMI INI mengalami kemalangan di sini {uk} ,dia adalah pengurus pemasaran dan sejak dia kemalangan monopoli ini telah tergendala.saya hanya ingin encik menjadi agen di antara penjual dan pembeli .Ini adalah perniagaan besar untuk saya dan encik dan akan mendapat keuntungan besar.saya hanya memerlukan kerjasama untuk menjadikan perniagaan ini berjaya.Saya akan memberi anda maklumat lebih lanjut tentang hal ini jika anda bersedia untuk menjadi sebagai agen untuk membekalkan produk ke syarikat kami.

INI KULIT HITAM - TAK ADA MASALAH



Pertama, saya akan perkenalkan anda pembekal (agent)kepada syarikat saya nanti. Mengikut peratusan, awalnya harga beli yang sebenarnya produk tersebut oleh syarikat per Carton adalah 4,000.00 USD, sedangkan di (Malaysia) harga jual tempatan adalah 2,100.00 USD dan syarikat saya memerlukan tidak kurang daripada 200 Cartons.

Saya ingin encik menjadi agen link kami yang menghubungkan penjual tempatan di Malaysia secaralangsung kepada syarikat membeli maka margin keuntungan akan digunakan bersama berdua 50% untuk encik, sementara 50% kepada saya.sekiranya encik dapat membantu saya mengurus perniagaan jual beli produk ini saya amat berterimakasih.kemudian saya akan membincangkan pekara ini bersama pengurus syarikat saya.

Saya yakin dan percaya encik boleh menyediakan produk ini kepada syarikat.di sini juga saya memfailkan butiran dari segi harga dan cara bayaran maka kita boleh mengambil daripada permulaan perniagaan ini. Encik saya mengharap agar encik dapat membalas email saya ini secepat mungkin, agar saya dapat mengemailkan number telephone penjual di malaysia gar encik dapat menghubungi penjual untuk bertanya sama ada penjual tersebut masih mempunyai stock untuk di bekalkan kepada encik.sebelum syarikat kami akan menghantar pengurus pembelian pergi ke Malaysia untuk membeli produk dari encik secara tunai.Terima kasih atas kerjasama encik,saya mengharap dan menunggu balasan email daripada encik.

Wassalam






3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Mamak mendeliar puas tipu melayu. Melayu x sedar2 n syiokkkk kene tipu. Smpi skrg korang layan lg si mamak mendeliar tu, ko jemput die ke sana ke mari beri ceramah tu pasal mamak naik lemak tipu melayu bolat bolat. Cube korang melayu boikot je si mendeliar kutty ni mesti die goyang.melayu ko x bosan ke melayu asik kene bodoh,miskin ,kene tipu????????????

Tanpa Nama berkata...

Awang itam ni dari zaman kesultanan melayu melaka dulu kan.. :)

Jonathan Davis berkata...

TT,Mohon semua pembaca Blog ko rate satu artikel TERHANGAT !!! kat Blog MAS, Isu sama macam yang ko pernah kupas tentang gagak hitam sebelum neh and inilah punca kenapa negara kita selalu sangat ada isu yang tak ada penghujung... Selamat Tahun Baru 2013~~!!
p/s - Mohon sesiapa yang ada info tentang kegiatan persundalan warga Nigeria dengan warga tempatan untuk e-mailkan info anda kepada saya ye... Ingin membuat sedikit rampaian kisah tentang ini
Jutaan Terima Kaseh Didahulukan atas maklumat teman2 semua