Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 20 Disember 2012

SURAT TERBAIK DARI SEORANG PUNK



PUNK  YANG MELAWAN
ADALAH PUNK YANG
TIDAK MURTAD


PENCERAHAN SEORANG PUNK

punx n skinhead troskan bendera hitam kita jgn terpedaya tipu daya syaitan durjana haparat bangsat dajjal...kita pahlawan y bersatu hati dibawah bendera hitam tanpa prejudis dan syakwasangka jgn sesekali berpecah hingga dunia kiamat...kita waris penggegar dunia... on ABANG LONG ABANG NGOK MEMALUKAN AYAHANDA HINGGA JADI MAK BONDA



----------

12 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

ayahanda palat bang longkang bang ngahngok semua mesti datang kehari pengadilan rakyat KL 112. asalkan jangan wat kecoh. klu mu orang buat kecoh aku pecahkan kepala butuh korang ingat tu. aku tak kira ko pukida ke ko perkeso ke ko perkote ke.

Tanpa Nama berkata...

Kalau lu BERANI datang le cari pasal dengan Abang Long Selayang kalau nak tahu langit tinggi rendah jangan melalak kat blog saja....

didi inanam berkata...

alo alo alo...BLUES BOLEH MASUK TAK.....dah teteua ni maklumlah...perut tak muat saiz 28....betis pulak besar..macamana nak pakai ketat..takan nak pakai plastik kat kaki lagi baru masuk seluar..aduiiii..perut menghalanginya...hahahahahah....anak muda go for it..kami pernah muda juga.....cuma tt tak pernah muda..lahir lahir je tua..tak caya..tengok semangat melawan nyer tu...kan tua tu...OLD MEN EMMU TURRRRR........kikikikiki....12 jan tau....pui.

Tanpa Nama berkata...

Tgk, budak pekida dan spesis2 samseng ni, sikit2 nak gaduh. Abg Long sana abg long sini. Mana ada rusuhan kaum di sg petani, tipu je tu. Asal2 kes curi motor, pastu puak2 samseng ni yg hijack kes kecik ni buat2 jadik macam kes besar. Polis pun kata, takde org2 yg mati kat sg petani. Puak2 pekida ni cakap je lebih, cuba kalau dia berhadapan dgn musuh yg kuat, lari tak cukup tanah diorg. Pastu main baling batu sembunyi tangan kalau berhadapan dgn musuh yg kuat. Blah la lu, ayahanda, bang longkang, abg ngok, semua. Macai UMNO sama samseng bangsa lain bergaduh, Vincent Tan sama Mahathir tepuk tangan, rakyat malaysia sama rakyt malaysia bergaduh, UMNO dan zionis tepuk tgn. kahkahkah!!!

Tanpa Nama berkata...

Bangang 10.47 ptg

Abang Long Selayang hang tu yang kerja part time malam kat lorong haji taib tu ker??

Suruh Abang Long selayang hang tu pegi Lanchowww laaa!!

Tanpa Nama berkata...

Abg long selayang hg bleh p mampus. Lanchowwww.

Tanpa Nama berkata...

Abg long Selayang org Umno!!

Tanpa Nama berkata...

roawkers selamanya...roooaaaaWWWW...

Tanpa Nama berkata...

sakaiiii dayakkkkk unite....roooaaaaawwwwwWWWw...

Tanpa Nama berkata...

Memang sakai pun...

Tanpa Nama berkata...

jakun la bodoh...bkan sakai...peraq ade sket...bodoh!!!!!..

Tanpa Nama berkata...

bakan sakai...jakun + praq la bodoo..hahahaha