Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 6 November 2012

SIAPA KENA ENTOT OLEH NAZRI


NOTA
semua dingatkan jangn buat fitnah
semua diintakan jangan buta tohmah


MEMBURET 
DALAM SONGKOK
RAHSIA NAZRI MENGENTOT PELAJAR MARA DI LONDON

Nazri Aziz juga suka mengentot pelajar-pelajar Mara dari Maresma di London ketika menjawat jawatan pengerusi Mara!!! Termasuklah tut tut tut, awek cun bergetah tapi tak reti jaga maruah... nama dirahsiakan... KAH KAH KAH! Sapa-sapa lulusan 90-an University of East London tau ini cerita..

Balik dinner dengan student-student malaysia kat assembly hall, student tu trus pi hotel diiringi bodyguard... kene kongkek satu malam... KAH KAH KAH on PENCERAHAN TENTANG MALOAN BERNAM NAZRI AZIZ





5 ulasan:

didi kota belud berkata...

memmmmmmmmmmmmmmbuuuuuuurettttttttttttttttttttt....je kerje dia ni...haks tuiiiiiiiii....

Tanpa Nama berkata...

kah kah sama rata semua rasa kah kah kah mana ada dalam dooonia ni hubungan intim samada suami isteri yang sah disisi agama atau pun yang haram skalipun samada sesama jantan,sesama betina atau laki dan bentina yang tak ada ikatan nak buat secara terbuka di Dataran Merdeka ke Dataran Shah Alam atau dalam Stadium Bukit Jalil...akai ada ka??? meh memburit dengan bang non kah kah coma babun tua suka memburit sorang sorang kah kah dalam buku ngaku asah anu sorang sorang kah kah

Tanpa Nama berkata...

Bro Hisham.
Nazri samasa Student di London dia sudak main main dengan Marina Mahathir ,bila pulang ka Malaysia dia tidak mahu Kawin. Kak Hasmah dah naik angin dan Mahathir sampai sekarang ridak boleh dengan nama Nazri.

Ha ha ha
Orang kanan dia yang sesalu supply baby ialah Dato Zafrul dan Saleh Gemok.
You pergi ka Pejabat dia di Parliment hari hari ada bird baru ha hah ah

Tapi Nazri ini gentelment,dia buat terang terang,tidak sembunyi macam menteri lain.Dia Gentlement.

Tanpa Nama berkata...

Ooohhh patut la anak dia pun perangai serupa. Rupa-rupanya mendapat tarbiah Maqasid Syariah Walburiah yang sama kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

ala bro isam ....lu ni potong stim laaaa. sape student yg tut tut tut tu?