Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 31 Januari 2013

HINDARI DARI BOSAN - BUAT SESUATU YANG BARU




BUNUH MELAYU

BUNUH INDIA

APABILA SUDAH BOSAN
BUNUH INDIA
SUDAH BOSAN BUNUH MELAYU
BUNUH PULAK CHINA

KOMENTAR TUKAR TIUB
jumlah  rakyat biasa
mati dibunuh polis
makin bertambah

berdasarkan angka ini
kita boleh buat laporan polis 
di london
di paris
di rome
di brussels
atau di negara eropah

caranya cukup senang
keluarga yang dibunuh boleh hubungi ngo eropah
dan minta ngo eropah ini buat laporan polis
namakan : najib, ketua polis negara, hishamudin husein

ini samalah caranya yang telah dilakukan oleh suaram
keatas najib dan razak baginda dalam kapal selam di peranchis

PENGALAMAN  DULU
di eropah  bekas presiden chile - general pinochet
pernah di tangkap d london - sabit kes bunuh di santiago
ariel sharon - tak berani masuk eropah - sabit kles bunuh di gaza
henry kessinger - tak berani datang ke german - sabit kes bunuh di vietnam

kapal terbang donald rumsfled  - menteri pertahanan george bush
terpaksa pusing lari dari
mendarat di bonn german
kerana waran menunggu - sabit kes bunuh di iraq

kita juga wajib menggunkan teknik yang sama
pastikan malaoan malaon ini
tidak akan berani ke paris london atu eropah
untuk enjoy de menjoy

 LELAKI DAKWA POLIS TEMBAK ISTERINYA , TUNTUT PENJELASAN- minsider

KUALA LUMPUR, 31 Jan - Seorang pemandu lori menuntut siasatan bebas mengapa isterinya ditembak mati oleh polis selepas berlaku kejar mengejar kereta dua minggu lalu di kawasan perumahan dan berakhir dengan kejadian tembak.

Insiden berlaku pada 18 Januari pada jam 8.30 malam, apabila Pua Bee Chun, seorang suri rumah berusia 22 tahun bersama rakannya, dikejar polis semasa memandu di Taman Sentosa di sini.

Foo Voon Kong, 26 tahun memberitahu wartawan bahawa isterinya, menurut bedah siasat, mati akibat peluru menusuk ke bahagian jantung.

“Ada 24 lubang peluru di tepi pintu keretanya,” kata Foo.

“Saya diberitahu oleh seseorang, saya ingat dia bergurau dan meminta agar tidak bergurau. Kemudian dia bawa saya ke tempat kejadian dan apabila saya tiba, isteri saya sudah dalam beg mayat,” kata ayah kepada dua orang anak itu.

“Polis tembak isteri saya,” katanya lagi.

Beliau berkata pihak berkuasa tidak memberi sebarang keterangan mengapa Pua, yang dikatakan seorang yang baik ditembak mati.

TIPU UNDI
BUKAN SATU KERJA BARU



-------

13 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

bila buku biografi rosmah nak keluar? janji dulu pertengahan bulan januari. ni nak masuk bulan februari dah.

tak sabar menanti rosmah di bersihkan dari tomahan dan fitnah puak kristian, zionist, LGBT

perogol di raja dah ambik upah lancar PENULISAN buku. duit upah dah habis kat kasino di London. buku tak nampak bayang lagi

Matrojak berkata...

Setahu saya - setahu saya la... sila ada sesiapa betolkan statement saya ini jika ada yang tersilap.... setahu saya polis punya SOAP tak boleh tembak kereta yg dikejar sebelum dipastikan kereta yg dikejar itu adalah kereta penjenayah (melalui hubungan walkie talkie polis) atau kereta yg dikejar itu telah melepaskan tembakan kearah kereta polis atau orang ramai. Jika tidak polis hanya perlu kejar sahaja (tanpa perlu melepaskan tembakan) utk memberhentikan kenderaan yg dikejar.... maka persoalannya adakah polis di Malaysia ini ramai yg tembak melulu tanpa mengikut garis panduan SOAP???... Pelik sungguh apabila kejadian seperti diatas berlaku di Malaysia....

Tanpa Nama berkata...

Kuala Lumpur: Datuk Seri Najib Razak paling popular dalam kalangan mahasiswa dan lebih layak menjadi Perdana Menteri berbanding pemimpin pakatan pembangkang.

Ini berdasarkan kaji selidik Yayasan Ehwal Siswazah (YES) bertajuk Kajian Maklum Balas Pengundi Mahasiswa membabitkan 3,000 responden dari tiga universiti, bulan lalu.
Tiga universiti itu ialah Universiti Malaya (UM), Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) dan Universiti Putra Malaysia (UPM).

Pengerusi YES, Datuk Mohd Radzi Abd Latif, berkata 57 peratus mahasiswa yang menyertai kaji selidik itu menyenangi kepemimpinan Perdana Menteri dengan pecahan UKM sebanyak 75.1 peratus, UPM (67.4 peratus) dan UM (41.4 peratus).


1.hindari rasa bosan dengan fitnah TT!!pembela penjenayah!!!!orang-orang cerdik dah buat keputusan seperti diatas!
2.kah!kah!kah!!

Tanpa Nama berkata...

Bro..

Orang yang mengamuk pegang parang sedepa pun ..kasi tembak mati..
sesapa pun dia memamg suka tembak..
kejar dari dalam kete polis pun lagi lar suka...
Bila lagi polisit ni nak dapat peluang nak belajar skill menembak..
Kalau orang angkat tangan menyerah diri pun ,,lagi lar syok dia tembak..
Apa kelas hari - hari kilat kan pistol..tapi satu butir peluru pun tak guna..

Tanpa Nama berkata...

SOP la bro, Standard Operating Procedure. SOAP tu sabun kot. sabun di bilik mandi. Anyway, rasa-rasanya Polis ni ada 3 jenis. 1 - Jenis baru kuar Pusat Latihan dan baru pegang pistol dan nak tunjuk pandai / lagak. 2 - jenis sama tapi penakut, tembak jer dulu, blakang kira... 3- jenis konon macho, hero besar, dia above the law. So, moral of the story, nobody care (in the police) anymore or try to understand and follow SOP. setakat buat dokumentasi jer....

Tanpa Nama berkata...

Kalau dah mat monggol popular sangat kenapa dia tak bubar Parlimen hoi Anon 8:16.

Kajiselidik ni saje nak cover kajian oleh UM yang lalu. setakat undi mahasiswa tak cukup untuk mat monggol nak menang, sebab orang yang dok ngaji kat U kat malaysia ni otak dia macam kau juga otak lembu!kah!..kah..Kah!

Tanpa Nama berkata...

POLICE BERSERAGAM BIRU TUA,BERSEPATU HITAM,TERSEMAT PISTOL,GARI DI PINGANG..MELANGKAHNYA DGAN EGOIS SEOLAH2,UNDANG2 DIBAWAH SEPATUNYA,LANGKAHNYE TEGAK MACAM ROBOT,COWBOY YG TAKPUNYE PERASAAN KASIH SESAMA INSAN...AGAMANYE HILANG KETIKA BETUGAS,BUDI DAN BICARA,AKAL DI BAWAH LUTUTNYA.BERKORBAN APA SAHAJA MENJADI KATA2 YG NISTA DAN DUSTA...MEREKA LUPA MERAKA INSAN,MEREKA LUPA KELUARGA,MEREKA LUPA IBU,BAPA,ISTERI,ANAK YANG SENTIASA MENANTI DGAN KESABARAN,DOA MENGIRING KEPULANGAN......INILAH YG BERLAKU PADA POLICE TAK SEMUA TAPI SEBAHAGIAN DARINYA....S.O.P HANYA DISIPLIN TIKA BERLAKU KECURIGAAN...TAPI BUKAN SATU ALASAN!!!!

Tanpa Nama berkata...

SOP la...standard of procedure..
soap tu....sabun...
kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Tanpa Nama berkata...

Kuala Lumpur: Datuk Seri Najib Razak paling popular dalam kalangan mahasiswa dan lebih layak menjadi Perdana Menteri

kahkahkahkah
ada lagi si bangang ni...
eloklah tu um tu mcm uum jer...perangai tak berubah org nak kena listen kat dia..
deyyyy listen!!!
kalau popular sgt tak payahlah sampai kau kena masuk berita bodoh ni kat ruang komen blog TT

Tanpa Nama berkata...

org2 cerdek kaki bodek di um semua dah buat keputusan
untukterusss menjilattt
najisss
sedapppp
lebih sedap dapat mentahkedarah duit rasuahhhhh....wahhh berkah 7 keturunan x hbs...
org2 cerdek kaki bodek kaki rasuah
tukar kerajaan
kita humban ke penjara!!!!

DIDI KOTA BELUD yang sebenar berkata...

KILL EM ALL....IM NOT A FIGTHER..I A LOVER....KILL EM ALL......HEHEHEHEHEH.....BAGERO POLIZI NEY..MALIZE POLIZI NANDAYOOO..BAGERO BANZAI..PORTONG KAPARA...POKIRMAK NEY....ANARKIHARAMO NEY....SIALLI MAKANO DUETTO HARAMO..PERTUTO BUNCITTO MAKANO DUETO HARAMO..ANAKANAKTO SEMUARO HARAMO..HAKSSS TUIOOOO..BAGERO NEY....BANZAIIIIII......ANAKNOHARAMNO....IKKKKKKK....AH ITU BUNYI NYAMUK LEPAS KENA TAMPAR....IKKKKKK....HEHEHEHEH

Tanpa Nama berkata...

Nampaknya polis Malaysia kena belatih menekbak lagi kalau nak hentikan kereta tempak la tayar ni tembak pintu buat apa? lagi la orang takut lagi la orang nak lari selamatkan diri.

Gila apa kalau alih2 kena tembah musti ko nak menyorok melindungi diri. tu fitrah manusia.

Orang Malaysia ni perlu ada latihan dalam menghadapi saat genting dan cemas. Latihan menghadapi polis supa tak kena tembak. lol.





Tanpa Nama berkata...

SOAP la tu. Dorang suka 'main sabun'...kah..kah..kah...