Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 31 Januari 2013

HOT HOT HOT - NAJIB AKAN UNDUR - TER NOW!




NOTA:
dunia maya sibuk
najib akan undur

faced book heboh
najib akan undur
tweeter heboh
esok pagi
najib buat sidang akhbar tergempar

NAJIB PERLU BERUNDUR JIKA GAGAL DALAM PRU13, KATA  MAHATHIR MUHAMAD
KUALA LUMPUR, 31 Jan — Perdana Menteri  Mohd Najib Razak perlu berundur dan memberi laluan kepada timbalannya  Muhyiddin Yassin jika gagal meraih majoriti besar dalam pilihan raya umum ... Read More




--------

12 ulasan:

kampong lad berkata...

jgn tekeluaq landasan...gohead atau gostan, najib atau muhdin, abu tetap abu...itu depa punya pasal.

Tanpa Nama berkata...

Mamak Kutty ni nampaknya suka sangat suruh PM-PM berundur.Dulu dia tak sebulu dengan Pak Lah,sekarang dengan Najib pulak.Apa dia fikir dia tu hebat sangat ke? Dia wajar ditangkap dan dihadapkan kemahkamah atas tuduhan pengkhianat negara kerana kerja kotornya beri IC Biru kepada PATI diSabah.

Tanpa Nama berkata...

Tak payahlah nak heboh sangat bro!

Siapa pun yg naik tetap sama jea perangainya...

yang kita nak bukan tukar orangnya, tetapi DASARNYA yang perlu ditukar...

Kalau dasar otak berkarat, berkarat jugaklah bro...ada paham kaaa...

Tanpa Nama berkata...

Ada team najib, ada team muhyiddin/mahathir..

Team najib guna taktik "bocorkan every documents about sabah ic case" and dalam masa sama najib x comment pun pasal issue sabah ic.

Ini utk senyapkan team muhyiddin/mahathir

tapi pressure sangat kat team muhyiddin/mahathir

so team muhyiddin mahathir kena counter balik
1. kaitkan anwar dalam issue sabah ic
2. push najib out of the equation as soon as possible before sempat nak buat Royal Commission utk check issue sabah ic

najib kalau berhenti sekarang..maknanya pakatan susah nak menang

better kalau najib buat dunno..then team2 tu akan berterusan bercakaran lagi.

sekarang nampak sangat macam mahathir melenting saja.

datuk tt yang pakar dalam propaganda, better lagi kalau najib stay sampai election time right?

saham masih belum bounce lagi untuk najib bail off rasanya.

Tanpa Nama berkata...

MELANGKAH TERPAKSA ATAU DIPAKSA ITULAH DASAR UMNO DULU DAN KINI,MENUDUNG JARI BIASA2.DIA C MENTAN LICIK LANGKAHNYA KABUR,KABUR BAGI INSAN YANG KABUR.SELINGKUHNYA DISEMBUNYI,AGENDANYA PROPAGANDANYA UNTUK MELAYU KATANYA.....DIA DIA DIA TERPEDAYA TAPI TIDAK AKU!!

Tanpa Nama berkata...

TongSetang ni nanti kata yiddin lemah yang layak anak pandikutti paiti pundek mukhriz layak jadi pm! Cilako punya setangtua balun USD44Billion selama 22 tahun jadi bapak lanon! USD 2Billion setahun dia samun. Cilako, cilako..cikalaka boom ka laka, cilako punya mahathir anak haram jadah!

Tanpa Nama berkata...

BIAR BETIK ??????????

DIDI KOTA BELUD yang sebenar berkata...

apa pulak hak madir ni becakap macam tu...ini pm tau, madir tu siapa...tangkap je madir tu sumbat dalam penjara...ini pm malaysia yang madir cakapni.....NAJIB...IKUT LAW YOU BOLEH TANGKAP MADIR TU...tapi apa nak buat...you banyak sangat scandal....kita paham..you takutkan....hehehehehehehe....itulah pelir punya kuasa...kerana pelir mulut ternganga takdak bunyi...hehehehehe...TANGKAP JE MADIR TU NAJIB....?

Tanpa Nama berkata...

2008 dulu, member gua mengundi di A. Neneknya mengundi di B. Jarak lebih kurang 150km atau sejam setengah.

Pagi2 lagi member gua jemput neneknya dari B ke rumah maknya A.

"Kat sama meriah nek. Jom kita jalan2 tengok. Nanti saya hantar semula."

Selepas zuhur member gua hantar neneknya untuk mengundi di B. Sengaja lewat2kan masa sehinggalah tempat undi ditutup.

Neneknya tidak kisah sangat. Tetapi kalau undi kompom BN. Gua tanya member gua. Kenapa dia sanggup buat begitu.

Member gua jawab dia sayangkan nenek dia. Dia tidak mahu neneknya dibangkitkan mengikut pemimpin yang salah. Dia sanggup buat sampai sorok kad pengenalan pun.

Qaseh Bonda berkata...

Sudah2lah tok ketua oii...xpenat ke jadi penasihat yang udah xlaku.

Orang tu tido, orang ni lemah, ko je yang sihat walafiat kok macam firaun.

TPM pun sudah2lah jadi pecacai macam si toyo. Dulu pak lah kini najib, selamanya ko entah ke mana.

Nak jadi ketua pembangkang nanti pun tak nampak jalan.

Baik tt yang punya convincing power uols!!

Ko ade???

insafdoh67 berkata...

umno ni molek kambus dlm tanah lps pru13.. dok kira sape.. lawan sampai tumbang... berjuang sampai menang... Tentera Rakyat akan humban puok ni... kih.kih.kih.. Petubuhan Tentera Rakyat.. Daftar sekarang

bengkak berkata...

Mano eh tt? Ekau kato najib nk berundur arini..takdok pon? Ekau jgn membongak tt..kah kah kah