Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 27 Januari 2013

ONLINE DENGAN ALLAH



TIPU PILIHANRAYA
TURUN  JALAN RAYA

  • KOMENTAR TUKAR TIUB
  • lihat bagaimana agama dijual
  • nampaknya mufti ini
  • ada online dengan allah
  • mufti ini boleh keluar masuk kan orang dalm islam

  • satu ketika dulu di vatican
  • ada pope yang juga boleh online dengan allah
  • orang kaya para bangsawan dan raja raja
  • yang suka buat maksiat
  • yang melakukan kejahantan
  • boleh masuk syurga
  • hanya dengan memberi jongkong emas

  • sekarang di malaysia ini juga 
  • kita ada mufti yang boleh online





  • Harussani: Jadi kafir jika biar pihak lain guna kalimah Allah
  • Mufti Perak Harussani Zakaria hari ini mengingatkan umat Islam di negara ini bahawa mereka akan menjadi kafir sekiranya membenarkan pihak lain menggunakan kalimah Allah.


KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit...KITA SEMUA WAJIB AKUR DENGAN FATWA INI... kah kah kah...

kah kah kah... SESIAPA YANG  NAK KELUAR DARI AGAMA ISLAM CUKUP SENANG..kah kah kah..

kah kah kah..HANYA PERLU LAFAZKAN... SEMUA ORANG BOLEH GUNA NAMA ALLAH... kah kah kah..

kah kah kah..TAK PERLU LAGI HEBOH HEBOH AMCAM LINA JOY.... kah kah kah..

kah kah kah..TAK PERLU SUSAH SUSAH  PERGI MAHKAMAH MACAM PENGIKUT AYAH PIN..... kah kah 


---

13 ulasan:

kampong lad berkata...

aku dok peghati ulamak2 ni aka ulaq dlm semak aka pukimak - cakap arab mengalahkan arab, quote ayat2 quran, hadis2, sunnah2 & cerita nabi2 sampai tersemboq ayaq lioq lebih teruk dari orang mabok whiskey - tak tau apa sendiri cakap. yaaamm sengggg!

MUFTI INTERNET berkata...

T(uh)an Sri Harussani ini adalah seekor penjual agama dirajah Gopal yang amat bangang, kejam, pengacau, samseng, pengganas & sukakan huru-hara. Kononnya dialah yang paling baik, paling Islam. Orang lain yang berbeza pendapat semuanya tidak Islam.

Kalimah T(uh)an Sri adalah kalimah agama Hindu. Gelaran Sri digunakan untuk dewa-dewi agama Hindu.

Contoh:

Tuhan Sri Devi, Tuhan Sri Lakshmi, Tuhan Sri Vishnu, Tuan Sri Krishna.

Jadi terbuktilah orang yang gila pangkat macam Harussani ini sudah murtad daripada Islam. Kerana lebih cintakan Rajah Gopal daripada Allah SWT, Harussani sanggup menggunakan kalimah-kalimah agama Hindu dan menyembah Rajah Gopal sebagai Tuhan Yang Maha Mulia dan Maha Agong.

Kesimpulan: Harussani adalah seorang Sami agama Hindu.

TAN SRI HARUS INSANE berkata...

Kalau Mufti Perak Harussani Zakaria ini seorang Islam, mengapakah ayahnya menggunakan nama Yahudi?

Adakah bapa Harussani seorang Yahudi? Zakaria bukan nama Arab. Kalau tak percaya cuba tanya semua pakar bahasa Arab. Nama Zakaria tidak ada makna didalam bahasa Arab kerana ia adalah kalimah Hebrew atau Ibrani iaitu bahasa orang-orang Israel dan bukannya kalimah Arab. Maksud Zakaria didalam bahasa orang Yahudi ialah "YAHweh has remembered." Tak percaya sila soal lebai Google atau lebai Wikipedia yang jauh lebih pandai daripada Mufti Berak cangkung makan free ini.

Tanpa Nama berkata...

Sapa Harus Sanasini nak menghukum orang lain kafir? Dia bukan Tuhan. Dia belum tentu masuk syurga kalau terus mengkafir orang lain. Kenapa dia tidak mengkafir Penyimpan Botol Besar yang sah manusia yang munafiq dan Fasiq?

Dei, Tok peti!janganlah perangai macam ular dalam semak, kalau RajaGopal melaga-laga pipi dengan betina kafir kau buat senyap je! Celaka lu punya manusia!!!!!!

Inilah contoh manusia yang kononya menjaga islam tapi sebenarnya menjual agama untuk kepentingan dunia.Porahlah lu. cakap bahasa arab pun tak pandai, berlagak nak jadi mufti.Podah!!!!!

Tanpa Nama berkata...

Alahahai...

Aku sokong sangat kenyataan Haramsani ini. Maka semua arab2 ditimur tengah itu, semenjak zaman nabi lagi, adalah KAFIR kerana membiarkan pihak lain guna kalimah Allah sampai sekarang! Betul tak Haramsani?

Bapa nabi adalah Abdullah ('Hamba Allah') Ibni Ab Mutalib. Nama "Allah" telah digunakan sebelum kedatangan nabi lagi, iaitu gelaran untuk 'Tuhan Bulan' ("Moon God") kepada arab2 jahilliah, yg mempunyai tiga 'anak perempuan' iaitu 'al Laat', 'al Uzza' & 'Al Manaat' yg mana patung2 berhala mereka terletak di dalam Kaabah pada waktu itu.

"(Setelah kamu - wahai kaum musyrik Makkah - mendengar keterangan yang membuktikan kekuasaan dan keagungan Allah) maka adakah kamu nampak bahawa "Al-Laat" dan "Al-Uzza" [53:19]

"Serta "Manaat" yang ketiga, yang bertaraf rendah lagi hina itu (layak disembah dan dianggap sebagai anak-anak perempuan Allah)?" [53:20]

Jgn buta sejarah, wahai kaum melayuku yg telah ditololkan oleh haramjadah2 ini. Maka,

~ "Berwaspadalah dengan yang selalu mengaku hanya mereka sahaja yang betul, terutamanya orang Islam yg berpangkat & bergelar kerana Rasullullah telah berpesan, 98.7% (72/73) akan masuk api neraka".

Militia Buruh berkata...

Dasar mufti jual agama, keluar fatwa ikut sedap mulut je. Harusani, ko keluarlah fatwa yg menyanggah kezaliman BN terang-terangan... Setakat keluar fatwa cap ayam tu buat apa. Inilah sebab org tak hormat institusi ulama. Ko berani tegur tokey2 dan cukong2 mcm Nik Aziz ni??

https://www.youtube.com/watch?v=mclAXUe3hiA

Matrojak berkata...

Inilah namanya agama yang ditakluk kapitalis . Cakap raja2 bayangan Allah krn nak bodek raja pandai pulak... tapi kenapa orang Kristian punya konsep ketuhanan tidak dilihat dari sudut konsep ketuhanan pantheism seperti itu juga?? Sudah terpeleot

Sudah terpeleot mufti ini krn prejudis... tadak banyak baca punya mufti.... ilmuan Islam dahulu ramai yg mempunyai konsep ketuhanan pantheism, contoh seperti al-farabi dan Ibn Arabi... hahahahaha bukan perkara kecik oi kafir-mengkafirkan orang lain.... sudah terpeleot....

Tanpa Nama berkata...

HAH!KAH!KAH!...

DIDI KOTA BELUD yang sebenar berkata...

tak baik korang....dia ni ilmu agama tebal ni,janganlah mengolok olok dia nya...sampai satu tahap dia ni nak jadi wali ni....WALI HAKIM....hehehehe...janganlahlah marah dia nyer..dia tengah cari makan turrr...ahhh encik ustaz harusisani....sms allah...nak kereta porche sebiji..tak dapat porsche...bently dua seat tu pun jadiiiiilah....oi korang..jangan lah kacau dia nyer...dia baru je nak top up talian tu...nak tau line dia guna tuk online dengan allah...celemkumdigigmakisexixlllaaahhh....korang ader....?....hehehehehehehehehehe

Tanpa Nama berkata...

Lancau.... Yang pi sambut thaipusam,janji depan tokong hindu nak bagi duit kat sekolah tamil kemudian tekan butang keluar bunga api kat tokong hindu tak apa pulak tak jadi kafir pulak????

Tanpa Nama berkata...

kalau ikut fakwa tan sri, presiden mesir morsi orang pertama jadi kapir sebab kristian mesir lagi awal guna nama allah.

berat nanang tan sri moofty ni.

sizzly7761 berkata...

Mufti Huruharasanasini, kalau nak berpetua...agak-agakla! Aku tak pernah jumpa pulak Islam atau syahadah seseorang boleh gugur kerana kata orang kafir boleh guna nama Allah! Kalau bagi kebenaran secara bertulis kepada kristian guna nama Allah seperti di Sabah oleh Menteri dan semua pegawai KDN tu tak jatuh Kafir ke? Ke guane? Tak yah jadi muftilah....kalau petua macam ni, buat penat je ngko kena lutu dek penjengok blog! Takde Klas la lu! Kalau nak jadi mufti, biarlah dengan harga diri dan keikhlasan yang tidak dijual beli atau berpilih-pilih! Baru je ngko suruh TGHadiAwang tari balik amanat kafir, dan sekarang ngko pulak yang kafirkan orang? Pening betul mufti ni!

Tanpa Nama berkata...

arakian tersebutlah kesah Sri Tu(H)anku Rajah Gopal membenarkan kekasihnya Caveat Kauuuur Singg yg berugama SIkh menyembah Allah, maka mufti makan freeepun berfakwa lagi,
untuk kekasih Rajah Gopal dibolehkan, ini kerana Rajah Gopal adalah bayangan Allah, maka apa yg Rajah Gopal buat itu adalah bayangan sifat dan kemuliaan Allah juga