Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 12 Januari 2013

TUKANG HASUT KETAWA KAH KAH KAH




NOTA:
tak nak cakap apa apa
lihatlah gambar ini
500 ribu 
satengah juta 
kah kah kah


KALAU TAK CAYA BACA BERITA DI SINI

KAH KAH KAH



前线最Live 112 】【112 人民崛起大集会】
绝对真实,绝无Photoshop!
这就是为了“马来西亚”明天的一个大集会
出席集会的人数惊人。场内场外都是人。
如果您无法都现场也请你Share 

KAH KAH KAH 
KAH KAH
kah

-------

30 ulasan:

cbr berkata...

tahniah bro, tapi hasutan lu tak cukup berkesan.. kalau spr tak ikut tuntutan rakyat 1juta mesti turun.

mesti 1 jutaaaaa

Tanpa Nama berkata...

Taniah Tukar Tuib....kerana berjaya 'menghasut', bravo !!!

Tanpa Nama berkata...

Samsidar tersenyum keriangan sebab ramai jugak yang sokong perselingkuhan

Anwar Zain berkata...

Berbagai warna yang hadir memeriah kan suasana KUNING ,HIJAU ,OREN,UNGU ,PINK......so colourful ....soooo gay...ha...ha..ha

Saiful Nizam berkata...

apa dia cakap da....

papa gomoi...... berkata...

Tukang hasut ketawan kah...kah..kah atau pun kesawan

gen2felda berkata...

bukan 500 ribu...baru tadi polis mengesahkan hanya 45 ribu maximum.

fuckatoonn semakin resah...
anuar semakin gelisah..
hadey dan nickey dah gelabah..

petanda tersungkur semakin menyerlah !!

Bersihkan Malaysia berkata...

Tahniah utk semua yg menghadiri dan menjiwai HKR 112. Terima kasih pada petugas, sukarelawan, peserta, peniaga dan penganjur.

Terbukti, tanpa provokasi tidak ada keganasan.

Tugas polis ialah utk memastikan public safety, dan inilah yg kita nak tengok.

Kepada pencacai, bukalah mata, bukalah minda. Kami bukan pengganas, kami bukan pengacau keamanan, kami bukan mau kaya. Apa yg kami perjuangkan adalah utk anda semua juga. Utk rakyat Malaysia, utk Malaysia.

Tanpa Nama berkata...

Kepada tukang hasut...
Jangan lupa teruskan kerja.
sampai rumah teruskan menghasut.
hasut keluarga, hasut saudara mara, hasut rakan sebaya, hasut rakan sekerja, hasut rakan semasjid sesurau, hasut rakan sekedai mamak, hasut anak buah, hasut yang tak sempat datang.

teruskan menghasut. kita tolak ubn aka umenongooook hingga tergolek dog.

Tanpa Nama berkata...

Yang paling bangang sekali bila tv3 suku laporkan dalam berita bahawa himpunan ini dipanggil himpunan shamsidar...

Lawak betullah...kah! kah! kah!!...

Mat Lendir Kg Lonek berkata...

Mamat umno yang kata cuma 50K tu dia kira guna formula rais amah kot!

Tanpa Nama berkata...

Alhamdulillah...bila polis bagi kerjasama, perhimpunan berjalan lancar dan tiada berlaku provokasi...

Terharu tengok bila anggota PDRM boleh bersalam mesra dengan peserta perhimpunan...

Tahniah buat IGP & PDRM...TQ.

Tanpa Nama berkata...

salute pada semua yang hadir.. sihat.. bertongkat.. tua.. muda.. tahniah pihak penganjur..

tikam batu berkata...

KAH KAH KAH.. nak keluar stadium Tadi, aku berjaya tampar bahu Bro Hisham.er Angkel, er.. Yang Berusaha Isham. Dasar penghasut, kah kah kah.. dendam terlunas..

Libang Libu berkata...

tuan tt,

bila tuan menyasarkan angka 1 juta dulu, aku rebah terguling-guling ketawa memikirkan dari mana nak korek 1 juta org dtg menunjuk perasaan.

ternyata aku salah.

tuan telah berjaya menghasut 1 juta umat utk turun. kerja keras tuan amatlah aku sanjung.

sememangnya tuan seorang yg berani gagal atau ckp jawanya, dare to fail.

sekalung tahniah dan akan dtg kalau tuan menyasarkan 3 juta, aku tidak akan berani ketawa merangkak-rangkak di bawah meja.

Tanpa Nama berkata...

ini gambar superimposed

ada lah lebih kurang 30 org yg mai
DSAI,HJ Hadi, TT, Mat Sabu
tak ramaipun
yeayy pakatan rakyat takdak rakyat
rakyat sokong umno-bn-rosmah-najib-mahyudin-madey

Tanpa Nama berkata...

a win2 situation for all
the biggest winner
is tan sri IGP
kahkahkahkah

Tanpa Nama berkata...

himpunan syamsidar gagal kata papagomo
tv3 percaya
dan ikut dok habaq gagal
utusan
tambah ajinomoto tak dpt sambutan
kahkahakah
biarkan, biarkan si luncai
terjun
dalam kubur yg digali sendiri
senang rakyat nak kambus
kahkahkahkah

Tanpa Nama berkata...

larrr
ingatkan polis mesia
semua badan bagak2
muka ganas
...rupa2nya ikut program
hari ni bukan program rambo
hari ni program politik kasih sayang
lembu tmesra bersenyum ketawan
kahkahkah
rupanya2
polispun boleh jd manusia
ingatkan mesin
:)
syabas IGP
KAHKAHKAH

Tanpa Nama berkata...

we made it
112
was our HISTORICAL MOMENT

Tanpa Nama berkata...

La..500 ribu ja..eeeee.takutnya..ingatkan 1 juta ke??kepala b....h la lu tt..

Tanpa Nama berkata...

Kepala butoh la lu TT

Tanpa Nama berkata...

Lonek tu kampung den.....den tau sumo cito kroni amno kek Lonek tu..cito taman kek topi sungai tu,cito Jalan yg berlampu kek kubo Loban tu,home stay....sumo membazir.....sumo sumo duit rakyat buek bondo alah tu Boleh Bantu oghang Susah kg Lonek....go down kroni Lonek.....

Tanpa Nama berkata...

1.oitttt matt!!ko reti mengira ke bhaii!!maaysiakini kata 100k!sinar kata 50k!polis kata 45k termasuk yang berada dalam dan luar stadium!!ko tambah 500k!!
2.rumusannya hanya 50,000 je bhaii!!
3.dok celah gigi rosmah je bhaii!!
4.sudah jelas lagi tersuluh bakal keputusan pru 13 nanti bhaii!!

Tanpa Nama berkata...

Eleh...takat bilangan orang tengok bola je....tak le sampai sejuta...kah..kah..kah...

Tanpa Nama berkata...

TAHNIAH ABE MAT KITO !
SUARA MU DAPAT MENGGERAK KAN RAKYAT ! TERUSKAN AGENDA PERUBAHAN KE ARAH SEBUAH NAGARA BERKEBAJIKAN DAN "GOOD GOVERNANCE" UNTUK SEMUA RAKYAT MALAYSIA.

mat saga berkata...

kah kah kah....

belajar lagi la pakai photoshop...
banyak cacat celanya....

kesian kesian kesian...

500,000.... kah kah kah...
anjing boleh mati tergelak sebab tertelan gigi bro...

panglima berkata...

Bkan sje anjin,ko pun bleh tertelan gg kalo trun skali.tp krn ko plih beras,aku rela kan minat kau cai umngok.kakahkah

Tanpa Nama berkata...

sempat duduk borak dengan tkg hasut lpas himpunan..
abg hisham kata : himpunan ni gagal segagal gagalnya..
hahah
ak rse sbb xde canister gas kot..

insafdoh67 berkata...

Kah.kah.kah..... Wooooooit.... Huh.huh.huh...... Kih.kih.kih.......