Sabtu, 13 April 2013

PERTAMA KALINYA MUHYIDDIN BAKAL PM BERCAKAP BENAR




INI TEMPATNYA
 Pertelagahan Pembangkang Manifestasi Tiada Muafakat - Muhyiddin
SAMARAHAN: Pertelagahan pakatan pembangkang dalam pembahagian kerusi untuk ditandingi pada pilihan raya umum ke-13 (PRU-13)adalah manifestasi tiadanya muafakat antara mereka, kata Muhyiddin Yassin.
Beliau berkata ketidaksepakatan itu sepatutnya menjadi tanda-tanda awal kepada pengundi bahawa mereka ini tidak berkeupayaan untuk membentuk kerajaan.
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
woit...YANG INI MUHYIDDIN CAKAP BETUL... kah kah kah..
kah kah kah..INI SAHEH... TUKAR TIUB NAIK PENING... kah kah kah..
kah kah kah..ANWAR KATA LAIN... HADI KATA LAIN... GUANG ENG KATA LAIN...kah kah kah..
kah kah kah...MEMANG TAK SEPAKAT... kah kah kah..
kah jah jkah... BERTELAGAH TAK HABIS HABIS.... kah kah kah..
jah kah kah... ANWAR NAK TERAJANG   MUHYDDIN DAN NAJIB...kah kah kah..
kah kah kah...HADI HANYA NAK DUKU KEPALA NAJIB.... kah kah kah..
kah kah akh..GUAN ENG NAK BAGI  PELEMPANG ROSMAH MANSOR... kah kah kah..
kah kah kah... RAKYAT NAK TENGGELAMKAN NAJIB DAN ROSMAH DALAM AIR LUDAH... kah ah kah....
------

5 ulasan:

Awanama berkata...

Bro isham, ROS dah nak panggil DAP dekat pru nie, ada muslihat ke bro? Apa persediaan DAP dari segi taktikal?

hasilox berkata...

Bakal pm? Umno terkangkang, ketua pembangkang pun dia tak dapat, jangan lupa katak kesayangan maharaja. haha

Awanama berkata...

Ingat TT.Kalau ahli gerombolan kata tak sepakat, itu maksudnya perlu dibaca dengan keadaan terbalik. Maksudnya pembangkang memang kuat dan bersatu!kah..kah..kah..

Tetapi bila mat sembab kata pembangkang susah nak dikalahkan maknanya dunia dah nak kiamat dan babi-babi seluruh malaysia akan terbang. Bila begitu jadinya kalau gerombolan ada niat nak ambil Zul Kulom jadi calon, aku konform Zul bisul akan hilang wang deposit!kah...kah..kah..

mat saga berkata...

hahahahahaha...

umno ni memang hebat la...

dia boleh pasang remote kat kote mustapa ali... hahaha..
umno bole buat kote mustapa ali cari pepek.... hahahahaha...
gile beb... minah tu pun umno pasang remote jugak....
mengeledik pepek minah tu bila umno tekan remote... sampai
loceng bilik berbunyi... tak sabar tu....
hebat gile umno nie... orang pas jugak yang bodoh...
macam mane nak perintah negara...kalau orang bole pasang remote
kat kote... hahahahaha...

hahahahahaha hahahahahaha...

Awanama berkata...

mungkinkah malaysia akan melihat keajaiban akan berlaku apabila dap menggunakan logo pas untuk bertanding dlm pru 13 jika ros bertindak membatalkan pendaftaran dap?

jika benar2 berlaku, ubn akan muntah darah!!

kahkahkah