Ahad, 1 Disember 2013

TEMU BUAL - MENCARI AISHAH




RADIO BANGSAR UTAMA



esok malam isninjam 9:00 malam
temu bual radio banghsar utama
dengan tukar tiub

ada cerita disebalik cerita
ada kesah di belakang kesah
hanya radio bangsar mendapat ekslusif

sila layari radio bangsar utama
stesen punk rock
counter culture


------

4 ulasan:

Awanama berkata...

Tukau tiub sekarang dah jadi pemangku parti kominih malaysia. Siti aisyah tak minat jawatan tu sobabnya dah tuo. Korang ingatan.

Cerito saki-baki puak kominih yang masih lagi hidup

Awanama berkata...

Eloknya Aishah ni, jangan pulang Malaysia terus. Tinggal saja di London. Tiada guna balik Malaysia. Apa ada dgn Malaysia lagi? Kalo bslik pun, sapa nak amik kerja org yg sudah berumur 69 ni? Apa dia boleh buat lagi?

Tinggal di London mmg best. Lagipun dah 50 tahun tinggal di sana... tahulah dia nak survive. Balik mesia buat berkelahi anak beranak jer. Kalo ikut pengalaman gua, lupakan saja Malaysia. Tiada ertinya hidup lagi jika pulang sini. Ngabihkan bogheh jo..

Mimpi berkata...

Tigo perkara ajaib je terjadi kek tanah air kito masa ko kek london.....1. Hassan malek jadi diam....2..Rosmah masuk paper meroyan......3..ada mangkuk letak banner gampang ke atas jejantas jalan rajalaut sebelah maju junction untuk perwakilan umno bersidang...siap pakai pemberat botol air lagi......hehehehher...dia punya lakon....pakai baneer ciput...hehehehhehee.....watatiyah turrrrr......

Awanama berkata...

tt dapat ke cakap dgn aishah? aku suspect aishah ni buah hati tt. bila aishah joint maoist tu, tt kecewa sbb tu balik Malaysia dan sampai la ni tak kawin2.