Selasa, 8 Julai 2014

TETIBA MENTAL



Rizalman tidak akan dihantar ke NZ buat masa ini, kata ketua tentera


Panglima Angkatan Tentera  Zulkefli Mohd Zin hari ini mengesahkan, Pegawai Waran II, Muhammad Rizalman Ismail tidak akan dihantar semula ke New Zealand dalam waktu terdekat.
Memetik laporan media, diplomat Malaysia itu juga dipercayai masih lagi dirawat di Hospital Tentera Tuanku Mizan bagi meneruskan penilaian tahan kesihatan mental dan emosinya.
"Jadi keputusannya, kita akan mengembalikan dan menghantar pegawai waran ini ke New Zealand apabila keadaan sesuai dan semua keperluan yang dibincang dipenuhi," kata Zulkefli kepada pemberita.

KAH KAH KAH
woit
macam mana askar
yang berpangkat
yang berkhidmat
di luar negara
tetiba mental

adakah askar ini
kecewa kerana
tak sempat pancut
adakah kecewa 
kerana  gagal

KAH KAH KAH





----------

6 ulasan:

Awanama berkata...

Itu je last resortnya tt.. Nak kata mangsa yg mental, dia bknnya brlaku kat mesia yg boleh diwujudkan bukti (mental)nya

Cer ko teka apa babak seterusnya?
Kah kah kah

Awanama berkata...

Kahkahkah..! Punai ku di patuk burung kiwi la bro...terusss mentol paler otak!!

Awanama berkata...

rizalman ni contoh gagalis yg kecundang.

Awanama berkata...

kah kah kah
msia bole
semus bole
kah kah kah
sekurang kurangnya skandal, seks , liwat, hilang kapal terbang, bomoh buloh,
telah berjaya popularkan msia
di serata dunia
tak payah belanja kempen
tahun melawat msia 2014
rasmai akn dtg
kah ksh khhh

Awanama berkata...

kih kih kih...

pasai hat ni takdak orang nak kutuk anifah lagi ka?

saja chek nak tanya!

awat jadi lagu tu noo?

Awanama berkata...

dah buka seluar, telanjangkan pompuan lepas itu kote tak mau start engine kah...sudahlah...kat belakang jadi hero depan mat salleh jadi pak lembik