Rabu, 6 Ogos 2014

MASUK GUINESS BOOK OF WORLD RECORD



KAH KAH KAH

kenduri bertunang
ajak agong
sampai sekarang 
tak kahwin kahwin
adalah ini menghina
agong?

KAH KAH KAH




KOMENTAR
bila nak saman
fitnah dari akhbar
kapir orang puteh  
laknak tak bersunat makan babi
minum arak ini
KAH KAH KAH



----------

9 ulasan:

XUMNO berkata...

Like father (i-law) like son(in-law). Dua2 penyamun tarbus.

XUMNO berkata...

Like father (in-law) like son(in-law). Dua2 penyamun tarbus.

Awanama berkata...

Buat apa nak kahwin. dok macam ni kan best. Halal haram ada aku kisah...kah..kah..kah.

Awanama berkata...

ada duit ajak agong lah

tak dak duit cari ulat gong gong lah

Awanama berkata...

Tt org tengah sibok hal slangor hang sibok pasal org kawin.Itu dia punya pasal la.

Awanama berkata...

Sudah sedap mengetot buat apa nak kawin.Ini jenis anak parti United Malay No otak.Bapa borek anak rintik.Bapak kecing berlari anak kencing meniarap.Kah..kah..kah..

Awanama berkata...

Mungkinkah bakal menantu tok jibby agen daulah terpendam? Mungkinkah ada gambar entot sebelum kawin yg bakal tersebar? Hehehe ngeri beb!

DIDI KOTA BELUD berkata...

Besar sungguh mulut dia....boleh dibuat kon untuk tuang minyak hitam masa servis kereta.....heheheheheh......kalau mengigit ni....berapa diameter keluasan jahitan luka ni......hehehheheheehe......parah......parah......sleeping with enemy lah dia ni karang........lelong lelong....lelongggggg

Awanama berkata...

Agong yg pi majlis tunang pun dh balik Terengganu. mungkin anak Najib nak kawin bila Sultan Terengganu jadi Agung untuk kali kedua.

sri hartamas