Jumaat, 28 November 2014

ANAK ANAK GAJAH MENGAMOK




ANAK BADAK
gemok pendek dan hodoh

Dyana 'YB kempunan' vs Puteri 'anak gajah'
4:55PM Nov 27
"Ada juga yang kata Puteri ini anak gajah sedangkan saiz bukan perbandingan," kata perwakilannya.

Bercakap lanjut, Nazliah turut menempelak anggota lelaki Umno yang mmembisu apabila pergerakan itu dikritik oleh Dyana. 
 
"Persoalannya sekarang saya mahu tanya mana pergi lelaki sejati yang sepatutnya mengangkat solidariti dalam Umno?" tanya Nazliah.

ANAK ANAK GAJAH


KAH KAH KAH

woit
dah tahu gemok
bila bergambar
duduklah belakang
gemok macam badak
buat orang ramai
tak selera makan

APA PUNYA TUUUUR

-----------

10 ulasan:

Awanama berkata...

Ada orang fetish stoking.ada orang fetish ikat saputangan,ada juga orang fetish perempuan besar dan cantik(Big Beautiful Women).

Awanama berkata...

Gambar foto se-kumpulan babi betina pakai gincu Pink

Awanama berkata...

Kasi C4 saja kat anak-anak badak ni.Bikin malu bangsa melayu saja.Metedarah siang malam, lepas tu makan rasuah!kah..kah..kah..

Awanama berkata...

Tak habis2 hina orang. Dekat akhirat nanti baru engkau tahu celupanya mulut kau orang.

Awanama berkata...

Lek ah bro.. kan blog TT ni blog menghasut dan menghina.. tara tahan kalu jangan baca blog Pak TT yg memang best gila ni.. kha kha kha kha....

Awanama berkata...

Blog yg merosakkan ...spt tuan nya yg rosak akhlak..

Awanama berkata...

Ingat sorok perut boleh cover la konon..kahkahkah...I object my lord...this case will never rest...

Awanama berkata...

Wa sokong lu bro...yg bangang sbgt follow blog ni saper suruh..nk ceramah gi masjid...ale uto..!!!

Awanama berkata...

Aku ingatkan. Nanti diakhirat tanggung jawab aku ingat mengingati telah disampaikan. Kubur masing2 sendiri mau ingat. Jangan lupa satu hari nanti kita akan mati.

Awanama berkata...

Betul 100%