Selasa, 31 Mac 2015

KEMUT BIK MAMA
Zahid nafi ada kaitan dengan tahanan pengarang TMI


Ahmad Zahid Hamidi hari ini menafikan mempunyai sebarang kaitan dengan arahan penangkapan pengarang The Malaysian Insider (TMI) termasuk ketua eksekutifnya dan penerbit The Edge.
Menteri Dalam Negeri itu berkata, sebagai menteri, beliau tidak campur tangan dalam sebarang arahan polis dan operasi penahanan, sambil menambah yang urusan soal siasat berada di bawah bidang kuasa polis itu.
"Apa maksud anda? Saya tidak terlibat secara langsung dalam operasi polis. Sebagai  menteri saya tidak campur tangan dengan arahan polis," katanya kepada pemberita di lobi Parlimen.
- See more at: http://www.themalaysianinsider.com/bahasa/article/zahid-nafi-ada-kaitan-dengan-tahanan-pengarang-tmi#sthash.vIzJmGCq.dpuf

KAH KAH KAH

woit
kalau bukan menteri
beri arahan
siapa yang beri arahan?
bik mama ke ?
gile power bik mama
kah kah kah
APA PUNYA TUUUR

-----------

7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

kepala butuh zahid...........
kah......kah.....kah.....

Tanpa Nama berkata...

Bbbiix mama I lab u..Mmmuuah!miiauw! Aenganla ngutok.. Biiex mama Baku,bieeex mama aku gorgeous owangnue....

Lang berkata...

Jantan suci ini memang tidak pernah terlibat dengan apa2. Cer tengok muka dia... nampak tak kesuciannya....

DD KAYBEE berkata...

Wow...makin galak ini ayam sabung...bagussss.....makin garang ini harimau putih...goooodddd......alang alang bha kan...dari dulu ini singa main kuis kuis saja itu pokok...eh eh...kana kerambit pulak masa masa kemuncak ni...heweiiiii.....satu kali dapat laptop mcm mesingan dia mengaung...gegak gempita seluruh alam...veryyy goood......mencari syahid biar cerdik..tapi dalam ini punya kes...cerdik kah ..tua kah...lemah kah...alang alang kena luka berparut disebelah parut lama...aku mesti sampai duluan..kata hisham dalam hatinya....salute...aku ikut.....1 mei....hari kaum kadazan bangkit dari gunung kinabalu....hari dimana si sewelasi jatuh dari tempat tinggi.....hiiiihaaaaa......

Tanpa Nama berkata...

BIG MAMA KEMUT BOLEH PUTUS JANGAN MAIN MAIN.DIA KENTUT PUN RAIL MONORIEL BOLEH BENGKOK

Tanpa Nama berkata...

Polis mintak "kopi-O" , Monkey tu tak campur tangan?

Kopi-O tu arahan polis , Monkey tak akan campur tangan?**Tak bolih pakai 'anjing" oleh kerana sebab "anjing" di-larang dalam agamanya.
Monkey tu okay dan halal di-pakai guna.

Tanpa Nama berkata...

Bik Badak pakai sosok lah tu boleh kemut macam kambing punyea

Jijik lah !!!!!