Sabtu, 9 Mei 2015

BAKAL PERDANA MENTERI





KATA KATA BAKAL PM




Image result for muhyiddin"Saya tidak tahu apa nak cakap apa. Rakyat mahu tahu, bukan saja Tun Dr Mahathir Mohamad," kata Muhyiddin kepada wartawan yang bersamanya dalam rombongan rasmi ke Milan, Itali, sambil merujuk bekas perdana menteri yang antara paling lantang mengkritik pentadbiran Najib. 


"Rakyat mahu tahu mengapa tidak ada seorang pun didakwa, mengapa lembaga 1MDB tidak dipecat, dan status CEO serta perdana menteri sebagai penasihat," kata Muhyiddin. -


- See more at: http://www.themalaysianinsider.com/bahasa/article/najib-janji-bertindak-isu-tabung-haji-kata-pemimpin-umno-selepas-pertemuan#sthash.fGeep2k6.dpuf



-----------------

4 ulasan:

azam berkata...

najib x nak jawab
katanya buang masa
lagi baik masa tu guna untuk rembat lagi banyak

Awanama berkata...

Cakap Cakap MAT SEMBAB ada gaya PM sudah

Senin ini MAT MONGOL pencen tukar jadi MAT BAHALOL pindah ke ZAKARSTAN aka Kazakstan sama BON BON Padang....


Ada Hantuuuuuuuuu......

Awanama berkata...

woit kalau tak berani tak layak
jangan jadi mat angguk bodoh
ini lah masa tikam belakang
jumpa ketua bahagian
bawa usul tidak percaya
kah kah kah
hampa bukan tak tau cara tikam belakang
dulu hampa buat kat pak lah
tapi pak lah steady... dia lepas terhormat
mat mongol tak steady
takut masuk jel nanti pasal tu takut
kah kah kah
cari lah mandeliar sebagai penasihat
kah kah kah
hancur hancur hampa sapu habih selama 50 tahun
bayang kan kalau semua harta rompakan gerombolan balik.ke rakyat
mungkin rakyat malaysia terkaya di dunia
fikir fikir lah aedikit whai melayu yang bijak dan sana kah kah kah

Awanama berkata...

SURUH MYUDIN DGN NAJIB LAWAN MERACAP LAGI BAGUS BAGI TROPI 1 MDB