Isnin, 14 September 2015

RAKYAT TAK SABAR MENUNGGU










najib,malaysiaNajib janji tidak akan kecewakan rakyat

Najib berikrar akan berjuang habis-habisan untuk parti dan rakyat dan akan terus memimpin selagi mendapat sokongan. More ››


KAH KAH KAH

woit
kalau malaon ini berhenti
rakyat tak akan kecewa
kalau malaon ini ditangkap
rakyat akan habis habisan
berkenduri berpesta
rakyat tak sabar lagi
tak caya tunggu dan lihat

TiDAK SABAR

--------------

4 ulasan:

Awanama berkata...

kalo mamat ni berenti, rakyat akan berhabis-habisan kenduri kendara selama 1 tahun non-stop/...

Awanama berkata...

betul bro..gua mmg tgh tunggu..esok ka, lusa ka..6bulan lg ke najib pasti turun..najib telah mgukir nama dlm sejarah baru malaya sbg pemimpin paling teruk di malaya, malah sedang mgukir nama buruk n teruk sbg pm di dunia..duit haram 1mdb disponsor haji,tuhan turunkan ribut pasir.kecoh disaudi akibat kematian ribut, tp dunia sepi bila saudi mbunuh warga yemen shingga saat ini.kaitan 1mdb n saudi makin dilihat kuat. xcaya? lihat, 1mdb ada urusniaga dgn petroSAUDI..derma pun dari pak syeikh arab.buat haji dgn duit 1mdb, pak hj ismee org kuat tabung haji pun eksekutip 1mdb, datuk seri panglima pengerusi tabung haji , hj kalimuthu ops silap hj abd azeezz pyokong tegar 1mdb..kalimuthu @azeez buat deal perpaduan doversea dgn panglima gaib harun jinkoloji..bila2 pun najib pasti turun..masa tu dakwa dia..bwk blk 42b utang..kalo x cukup duit, kita suh bik mama buat pole dance..namun pd sesapa yg dh baca buku TPTJ isham, pasti tau, kita masih mimpi siang hari sb SPRM lembaga daulah yg kotor dan kurap atau korup..

Awanama berkata...

Rakyat suka bayar GST 6% pada Mat Bahalol lah....

Biar lah Mat Bahalol enjoy sakan 2,6 Bilion sama anak bini macam Orang Kaya BUGIS atas Kapal Pirate CarryBN

Kepala Otak!!!!!!!!!!!

Awanama berkata...

woittt nahlol...najib patut jadi pm sampai pilihanraya
bagus utk kita...kalau najib turun siapa nak buat kita ketawa
bahlol takkan mat maslan jadi PM