Isnin, 5 Oktober 2015

SEMUA FITNAH DAN TOHMAH




SEMUA FiTNAH

DAN TOHMAH


Najib nafi adakan pertemuan dengan Netanyahu di PBB

4 Oct — Najib Razak menafikan dakwaan kononnya beliau mengadakan perjumpaan dengan Perdana Menteri Israel, Benjamin Netanyahu sewaktu Perhimpunan Agung Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu (PBB) di New York, baru-baru ini. Perdana menteri berkata beliau…


JANGAN BUAT 

FiTNAH

INBUKAN

NAJiB DGN 

NETANYAHU

INi GAMBAR

NAJiB DGN 

MUSANG

-----------

7 ulasan:

Awanama berkata...

Ada kah......

USD700 juta dari Israel?


Awanama berkata...

PM Benjamin Netanyahu berjumpa Mat Mongol dari Malaysia....

Awanama berkata...

Sapie. Kau kena buat plan ni kalau berita kita jumpa nate tu keluar. Snaiden kasi tau kita kena sumpah kat masjid jelebu secepat mungkin. Kita kata tak pernah jumpa nate. Buat ape aku jumpa nate laknat ni kan?

Gambar dah keluar le datok. Nak temberang macam mana lagi ni? Tak pe. Tak pe. Orang felda, orang kampong dan jawa2 ni musti percaya. Panggil demo pun mereka keluar.

Datok. Pssst. Lawa le rambut perang tu. Sial kau. Aku pun nak kata macam tu jugak. Okay, panggil mupti. Kita buat sumpah di mesjid cepat sikit. Pssst. Budak tu dah bagi nombor telepon le...

Awanama berkata...

Tak lama lagi kat masjid mana pulak mangkok ni akan bersumpah menjunjung Quran utk menafikan berita ni...

panglimo potaseh berkata...

Najib oo Najib .. sulah telang lagi besuluh .. tupai sulah jatuh tanah oo .. ciakap pun sulah takde guna .. dali manyak manyak menteli lu terselempak apasat menteli islael lu kena belenti dan sembang pun ..

Paling cilaka lu tatak mendaku .. sapa mau picaya sama lu .. hali hali mau tipu olang .. butot Mahatit ciakap ini negala dalam "ketakutan". Lakyat sulah takle makan subsidi, kena gst pulak, lasuah, tilis, buno olang .. mau lipot polis pun sulah takut .. sendili lipot sendili kena tangkap .. silap halibulan napas pun belenti macam Beng Hok.

panglimo potaseh berkata...

Musang berbulu musang jumpa musang berbulu ayam.

Menteri lain terserempak jugak, tapi tak sembang .. ialah kawan spesial lah katakan .. comtoh baek drp PM kita senantiaso konang budi.

Awanama berkata...

Mu nak fix ke ????

Kalau tak nak fix , mu nak royak apa pulok!!!!