.

Jumaat, 26 Februari 2016

DALAM MASA BEBERAPA BULAN






MINIT KE 4.45
...dalam beberpa bulan
akan datang....





Derma RM2.6 bilion Najib 
bukan dari Arab Saudi, lapor WSJ 
Kredibiliti Peguam Negara Apandi kini dikompromi apabila The Wall Street Journal (WSJ) menyangkal kenyataan Datuk Seri Najib Razak bebas daripada sebarang salah laku dalam penemuan derma RM2.6 bilion dalam akaun peribadinya.
Pengarang kewangan WSJ Ken Brown dalam wawancara bersama ABC News Australia berkata, wang itu bukan daripada keluarga Diraja Arab Saudi sebaliknya datang daripada pelbagai syarikat berkaitan 1Malaysia Development Berhad (1MDB).
"Laporan kami selama berbulan-bulan menunjukkan wang itu bukan dari Arab Saudi tetapi dari syarikat dan akaun bank yang mempunyai hubungan dengan 1MDB.
"Ia tak mengejutkan selepas usaha kerajaan mendakwa wang itu datang dari Arab Saudi.
"Realitinya, tiada sesiapa pun percaya dan mereka dibidas kerana perkara itu. Sekarang ini, mereka kata semua orang tidak lagi boleh membincangkannya," katanya.
Brown turut membayangkan lebih banyak maklumat akan diketahui umum apabila pihak berkuasa luar negara melanjutkan siasatan mereka.
"Aksi sebenar akan berlangsung dalam beberapa bulan akan datang menerusi siasatan luar negara dan jika mereka menemui perkara serius, ia amat sukar buat kerajaan Malaysia untuk tidak mengendahkannya," katanya.

hanya ada 

satu jalan untuk

selamatkan najib

tabung hajee

beli akhbar WSJ

KAH KAH KAH

4 ulasan:

chomeycute Chomey berkata...

Kah kah kah...mat setuju la... Bernas betul idea..TT...macam beli utusan meloya duly duly....ingat lagi...

Tanpa Nama berkata...

najib kena cepat2 buat pengkalan tentera untuk amerika..tapi china dah beli tanah..huru hara la jadinya..

Tanpa Nama berkata...

TABUNG HAJEE beli guna Getah Sekerap Pak Muin dengan Rokiah punyea ke

Bebudak WSJ kena SUNAT KONTOL ke

Tak sunat tak bersih lah

BATAL WUDHU tau

HAJI PORNO kaya lah

Nazrio Dond DoLLa berkata...

Minutes 4.45 tu symbolic RM4.45 very very Soon