.

Selasa, 26 April 2016

BELI SAEKOR DATUK





KALAU TAK

REDA 

INCHE RAZIF

TAK ADA

PILIHAN






MB T'ganu reda sultan tarik balik semua darjah kebesarannya

Menteri Besar Terengganu Ahmad Razif Abdul Rahman reda dengan keputusan Sultan Terengganu Sultan Mizan Zainal Abidin yang melucutkan semua darjah kebesaran yang dikurniakan kepadanya.
Katanya sebagai rakyat dan pemimpin, beliau akan tetap membuktikan taat setia kepada Sultan Mizan.
KAH KAH KAH

woit

dari datuk seri 

menjadi inchek

kah kah kah

bukan dari inchek

menjadi datuk sri

kah kah kah

inchek jangan risau

cari sultan melaka

cari sultan sulu

semua beres

jika payah sangat

pergi kambodia

banyak datuk 

dijual disana

BUY A DATUK

-----------

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Datuk Paduka Seri Maharaja Diraja Beginda Butuh kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

OH MY LOL

itu tanda tak boleh kerja lagi lho...

cari orang lain ganti jadi EM BEE lho

cuba tanya apa punca nya sebenar

pasal ZAKAR NAIK ke atau

pasal pesta BOGEL pulau nun sana

tanya lah AL SOTONG

sup SOTONG semua suka

pau pau pau MAT KAMPAU

MAT KOPIAH suka sotong goreng tepung jugak

MAT BOROI ikut saja

OH MY LOL

bilyon bilyon ada apa susah

Mat Bahalol boleh settle kan

paskiniCHAIpunya berkata...

YB Encik sudah dilucut...sudah buang negeri...en. nowhere man...En sudah rosak undang tubuh negeri...sudah tolak undi tak percaya...sudah kasi murka raja...jangan main2 angkat sumpah...sudah kena sumpah en. Nowhere man sudah jadi MB Encik YB... Jibby lagi banyak sumpahan...sudah tipo yunit, Cayman Island, Hawaii, TPPA, kasi bini enjoy duit 1MDBabi...ini makan sumpah 7 keturunan start Riza Ajis sampai cucu Ashman semua kentot bau telur tembelang tak berenti selama 3 minit berturut-turot! Pak Lebai tipo hudod kasi chan nanti batal air wudok bazir air saja...Ameenn...

Nazrio Dond DoLLa berkata...

Sebab Apa sotong, udang, Dan benda2 gatai di Laut,...haram/makruh sesetengah MAZHAB bangLa Dan arabiya ....sebab suku sakat arabiya, paki, bangLa, negro ni kuat sex Dan sangat gatai, minah fan neneK indon pun di picit nya

Nazrio Dond DoLLa berkata...

Tak makan sotong pun zakar dah gatai....
Sebab Apa sotong, udang, Dan benda2 gatai di Laut,...haram/makruh sesetengah MAZHAB bangLa Dan arabiya ....sebab suku sakat arabiya, paki, bangLa, negro ni kuat sex Dan sangat gatai, minah fan neneK indon pun di picit nya