Ahad, 30 Oktober 2016

TANGKAP TANGKAP TANGKAP





JENG JENG JENG JENG JENG JENG JENG JENG

INI AMAT

BAIK
KOMENTAR
lagi ramai akan tahu
lagi ramai akan sedar
lagi ramai akan bertanya
lagi ramai akan berbincang
ini adalah sekolah politik yang baik

satu juta ke dataran merdeka


OSA: Polis akan panggil tiga bekas menteri
KUALA LUMPUR - Polis akan mengambil keterangan tiga bekasanggota kabinet dalam masa terdekat yang didakwa mendedahkan rahsia kerajaan baru-baru ini, kata, Ketua Polis Negara, Khalid Abu Bakar.

"Kita telah membuka kertas siasatan berhubung perkara ini dan kesemua individu terbabit akan dipanggil memberi keterangan dalam tempoh sehari dua lagi," katanya ketika dihubungi Bernama.

Siasatan dibuat mengikut Akta Rahsia Rasmi (OSA) 1972 kerana mendedahkan rahsia kerajaan termasuk berkaitan 1Malaysia Development Berhad (1MDB)

KUASA DEDAK

SIAPA YG TAHU

WSJ AKAN

DITANGKAP





------------

1 ulasan:

Awanama berkata...

Apa sudah jadi

Ini menakut kan semua manusia saja

Mana nak cari duit duduk flat nanti bila harga flat pun jadi 1 juta

Biar betul.... Tengok saja kat China sana

http://www.freemalaysiatoday.com/category/bahasa/2016/10/30/bandar-malaysia-atau-bandar-china-soal-bekas-duta-ke-canada/

Masha Allah

Melayu Melayu sudah hilang akal kah ?????

Bukan kisah bangsa apa pun , kalau tak ada duit masok Hutan atau ke Laut jugak nanti...