Ahad, 6 November 2016

BERITA AMAT PENTING MALAM INI






BERITA INI

AMAT PENTING

APA MAKNANYA?

KOMENTAR
kenyataan ini membuktikan
bahawa propaganda pembangkang
membuktikan tulisan pembangkang
membuktikan ceramah pembangkang
telah berjaya

dari segi strateji perang
jangan sesekali mengakui
ada kelemahan
jangan mengakui ada keburukan
jangan akui ada masaalah
jangan mengakui tidak sempurna

jangan sesekali mengakui
kita number dua
kita calon kasihan
kita dapat markah kasihan

kenyatatana ini jelas menunjukkan
gerombolan ketuanan melayu
telah berjaya diasak
telah bejaya didobrak
hinggakan kenyataan ini dibuat

kenyaatan ini menjemput
kauam kerabat gerombolan
untuk sama bertahan
ini maknanya ramai dari
anak syarikat ketuanan melayu
MIC, MCA. GERAKAN
telah mula menjauhkan diri
dari gerombolan ketuanan melayu

di sarawak di sabah
suara merdeka  makin lantang

NOTA:
ini tanda tanda
hari hari akhir untuk ketuanan melayui
bedrtambah pula negara tela
dijual lelong kepada china


Annuar Musa akui BN bukan 'sempurna' tapi lebih baik

Anggota Umno dan parti komponen lain Barisan Nasional (BN) perlu bersama-sama menangkis sebarang dakwaan yang cuba memburuk-burukkan kerajaan serta para pemimpin negara.

Ketua Penerangan Umno, Annuar Musa berkata tanggungjawab mempertahankan kebenaran perlu dilaksanakan bersama-sama untuk kesejahteraan rakyat dan negara.
"Walaupun BN ini bukan kerajaan yang maksum, bukan 'perfect government', tetapi kita jauh lebih baik daripada kerajaan yang lain dan kita sentiasa mensejahterakan rakyat," katanya ketika merasmikan penutupan majlis Pemukiman Penceramah Kementerian Komunikasi dan Multimedia (KKMM), malam tadi.
KETUANAN

MELAYU KINI

SUDAH JADI

KETUANAN 

CHINA

KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH






-------------

3 ulasan:

Kutu Brahak berkata...

Kah kah kah.. buat apa KETUANAN MELAYU kalau jadi BONEKA CINA? Meh cerita sini Melayu BERGELAR mana yang yang takde CUKONG Cina kat belakang dia? Dengan tokey kedai mesin kuda pun lagi harapkan restu lagi mau cerita pasal Ketuanan Melayu. Piraah mabuk! FUCK OFF AND DIE..lah.. kah kah kah

Awanama berkata...

Cakap banyak tak guna la.
Sila jawab soalan husni dalam dewan hari tu. Kami nak jawapan dan bukan membebel benda lain tak tentu hala.

Awanama berkata...

Sudah LAHAP DEDAK YOU-WANT hancur lah jati diri

Macam KHINZIR dapat makan pisang

Ha ha ha ha ha ha

Dunia nak kiamat , apa apa pun boleh jadi dah

TONGKOL jadi BELUKANG

Orang jadi ALAMAK

Macam macam bebende bahalol dah