Jumaat, 4 November 2016

PENGERUSI MAU HU TANG
MAH HU TANGbro tt..gua rasa kena tukar nama..bukan mau hu tang tapi MAH HU TANG... on MALAYSIA ADA MAU HU TANG
Anonymous
on 11/3/16

BELAJAR CARA KOMUNIS
langkah najib ini terbaik..kita bole belajar cara2 komunis buat keretapi,nuklear, kapal angkasa dan kapal terbang dan bukan parang terbang..kita lihat apa kdn ckp pasal komunis? kita lihat apa btn ckp pasal komunis?sudah gua bagitau, najib dan menteri akan mengikut langkah2 yg sama seperti arwah ayahnya tun razak..

china tak guna minyak sawit..minyak babi lebih sedap dari sawit..kita lihat apa pandangan mufti2 mengenai komunis..kita lihat apakata pejuang2 anti komunis?kita tunggu kata2 waris2 bukit kepong?

kita tunggu apa kata waris2 polis dan tentera british mengenai hubungan ekonomi malaysia dgn china komunis?kita tunggiu apa kata waris2 wali di tanah melayu mengenai china komunis..kalo negara kita sudah dijual kpd china, bermakna kita bole praktis komunis, maknanya ruu akan gagal, keagamaan dah tak bole jual cd2 agama, maknanya org agama hanya bole entota dah jual minyak dhab utk kekuatan zakar dan lubang faraj je..jawapannya mesti diorg kata kata kita amal komunis cara islam.. on MALAYSIA ADA MAU HU TANG
----------------

2 ulasan:

Awanama berkata...

Dari kecik LAHAP hasil GENTING , semua jadi hitam busok lah

Biasa lah

Kalau Pak Ulamak pun GILA KARUNG

Ini pulak budak lahap GENTING

Terima saja lah

DIDI KOTA BELUD berkata...

komunis dan islam berpisah TIADA.....gaya.. mutu...keunggulan....KAU MANIS....hehhehehehe