.

Isnin, 21 November 2016

TERIMA KASEH SEMUA






SALUT!

TERIMA 

KASEH

SEMUA



altantuya shariibu kevin morais ahmed najadi Allah selamatkan tt on TUKAR TIUB DIBEBASKAN
Anonymous
at 6:16 PM

Alhamdulilah! Teruskan menghasut rakyat jelata! on TUKAR TIUB DIBEBASKAN
Anonymous
at 5:51 PM

Bro..hang dan dak hasut arman baju merah masa dalam lokap on TUKAR TIUB DIBEBASKAN
mhaneffs neff
at 4:59 PM

Lapar Harap Jai dan Ezi tidak kelaparan selama 2 malam. Kalao Baju merah lapar , kita beri dia Doggy Biskut Tahniah kepada TT dan semua rakan rakan , komrad komrad. Itu Kepala Twit Negara betul betul sial ponya. Tetapi..ada Good news. Ramai penyokong BN paling tadah dan tak sokong Pink Lips. on TUKAR TIUB DIBEBASKAN
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 4:46 PM

Terbaek on TUKAR TIUB DIBEBASKAN
Ayah Man
at 4:44 PM

Cakap bergegar, kena tangkap terkencing pulak. on TUKAR TIUB DIBEBASKAN
Anonymous
on 11/21/16

...WELCOME BACK..!!! on TUKAR TIUB DIBEBASKAN
Anonymous
on 11/21/16

Kat dalam tu kena kaunseling tak? Atau kaunselor yg kena hasut kah kah kah Saya bukan robot kah kah kah on TUKAR TIUB DIBEBASKAN
Anonymous
on 11/21/16

welcome back bro..Alhamdullillah -qes- on TUKAR TIUB DIBEBASKAN
Anonymous
on 11/21/16

Alhamdulilah Tapi MARIA masih dalam lokap Zalim saja aniaya pompuan Nampak sangat tak ada otak Take care Tok Guru Hisham OK on TUKAR TIUB DIBEBASKAN
Anonymous
on 11/21/16

Fuu wahh tt, 2setengah hari lu takde yakety yak online, welcome back! Tapi gua dah warning sama lu before, pak polis memang suka tangkap lu, dan gua akan terus pikirkan satu ciptaan air khas sempena lu yang gua akan namakan air tangkau kahkahkah! P/s 2setengah hari lu dalam lokap ada mandi ka tt atau lu tiru shy fool?? on TUKAR TIUB DIBEBASKAN
Anonymous
on 11/21/16

Jamal pak Tunggul takde? Kah kah kah.. siaaaal. on TUKAR TIUB DIBEBASKAN
Kutu Brahak
on 11/21/16




----------------

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Sunyi TT.. Mursyidul Am Tukartiub masok rumah pasung!!!

Nazrio Dond DoLLa berkata...

Orang2 daLam foto ni paLing aku gerammm...yg rambut panjang topi hitam tuuu
.. pandai Sangat nyungkit foto ganbar...dia ni anak muridnya ker guru-nyaa TT....KAH KAH KAH

Tanpa Nama berkata...

Tahniah dan terima kasih daun keladi utk Bersih5 sebab buka peluang utk kami rayakan demokrasi, nanti buatlah lagiii.