.

Khamis, 8 Disember 2016

LAWAN TIGA PENJURU
BERSEDIA

LAWAN TIGA

PENJURU

JANGAN MIMPI

1 LAWAN 1

Pas takkan kerjasama, beri Amanah, DAP kerusi

KUALA LUMPUR - Timbalan Presiden Pas,  Tuan Ibrahim Tuan Man menegaskan tidak akan bekerjasama dengan Parti Amanah Negara (Amanah) dan DAP menjelang pilihan raya akan datang.

Bertegas untuk tidak memberikan sebarang kerusi buat Amanah dan DAP, Tuan Ibrahim berkata, tindakan itu dibuat berikutan rasa kecewa pihaknya terhadap kedua parti tersebut.

"Amanah tidak ada kerusi, macam mana nak bekerja dengan orang yang ada kerusi?

"Saya rasa mereka hanya nak bekerjasama kerana mereka mahukan kerusi. Pas sebelum ini sudah memberitahu, yang kami akan pertahankan kerusi yang ada," katanya dalam sidang media, di sini, hari ini.

Amanah terdahulu menyatakan kesediaan untuk membuka pintu kepada mana-mana pihak termasuk Pas sekiranya mahu bekerjasama menumbangkan BN.


SAH NAJIB

AKAN MENANG

BESAR

MACAI DAH

BERSUARA
---------------

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

DONALD DEDAK sama BEWAK SERBAN semua nak SAPOOOO habis

Rakyat makan SUP PASIR sama kepala BEWAK lah gaya nya

Dalam KARUNG MAGIK ada banyak SOTONG KEPALA BEWAK

Jangan main main dunia akhir zaman

ALAMAK semua nya boleh

Ada MASYOOOOOOKKKKKKKKKK

Sun Wukong berkata...

Kerusi tu hak orang ramai...jangan klim kerusi hak parti tertentu. Kerusi banyak tapi kalau kalah dalam pru dan hilang deposit buat apa???Berapa banyak kepala bapak kau tinggalkan kerusi untuk kau?????Biar 10 parti yang bertanding...siapa yang boleh berkhidmat kepada rakyat kita akan pilih!!!!Ada faham kepala berok-berok semua!!!!!

Tanpa Nama berkata...

pengundi matang melihat semua yg berlaku...perubahan pasti akan berlaku...kalau sistem pilihanraya tu menipu...jangan salahkan pengundi...tak kira apa bangsa...tak kira apa agama...tak kira apa aliran politik...semua melihat...semua memerhati....semua menganalisa...semua mengkaji...semua mencerna...semua akan berubah...pokoknya penipu perompak sapuman mempunyai gelaran....tun tan sridatuk seri dato kah kah kah