.

Isnin, 6 Februari 2017

BANGANG BODOH BAHLOL BEBAL





FACE BOOK

Drpd Tun razak sehinggalah Pak Lah ada subsidi minyak..
TETAPI sampai Najib jadi PM tup2 hapus subsidi minyak dgn alasan tak mampu menanggung sudsidi.
TAK MAMPU TANGGUNG SUBSIDI..?
Terima RM350 bilion duit Petronas yg paling terbanyak dlm sejarah itu pergi ke mana ??!

NAMPAK TAK !!!.. tu pon tiba2 boleh masuk RM2.6 bilion ke dlm akaun peribadi Najib..
Siapa penyangak wang rakyat sebenarnya...??


Abu Hassan Jika dulu ada subsidi, memang wajar lah hutang tinggi...
La ni..tiada subsidi dan ada gst, tapi hutang semakin tinggi....See More
LikeReply4415 hrs
Lita Ramli Abd Aziz Najib razak pm malaysia paling gagal dlm sejarah,dah brapa lama rakyat suruh letak jawatan tp jenis muka xmalu dsbbkn tamak haloba xpeduli derita rakyat.
LikeReply2013 hrs
Lufias Kamal zaman paklah ada sekali subsidi ditarik balik. tapi dia bayar elaun khas yg kita boleh tuntut dekat pej pos. hanya pemilik kenderaan sahaja boleh tuntut sekali dlm setahun. kalau tak silap saya la.
LikeReply1514 hrs
Hairul Kamsari Kerja kedai makan gaji 1500-cuti 4 hari tinggal 1300 anak dua baru sekolah tadika pencen takde socso takde epf takde..isteri suri rumah ada belas tahun lagi sampai anak abis sekolah kos hidup semakin tinggi..minyak mahal barang2 makin mahal gst lagi..brim 1200 je..kerajaan nak buat keretapi laju ke,nak buat higway rentas benua ke nak songlap 2.6 bilion ke,nak jual itu nak gadai ini itu semua aku dah tak kisah dah...suara rakyat org macam aku cuma mintak satu je turunkan harga minyak,kawal lah harga barang,bil2 api,air dan lain2..hapuskan lah gst dan berilah nilai brim tu biarlah setimpal dan kpd warga yg selayak2nya sahaja..benda mudah macam ni pun takkanlah kerajaan tak boleh buat..#jgnckptakusahalebih


4B IALAH

BANGANG

BODOH

BAHLOL

BEBAL

---------------

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Admin lupa lah

B tuh jugak tuk BEWAK

Bangang Bahalol Bodoh Bebal di angkat BEWAK apa ke hal

Nah semua jadi BANGKE....

Ooppps.... ada 6 B lah.... BANGKE

Tanpa Nama berkata...

Sila sebut najib dan rosmah keparat 33 Kali, najib dan rosmah jahanam 33 Kali dan najib dan rosmah sial 33 Kali...

Tanpa Nama berkata...

Oooooo...sr kata 4b tu: boros bazir bocor berhutang. Tt pula kata:
BANGANG BODOH BAHLOL BEBAL. Sebelum ni aku pikirkan najib tu 4b, maksudnya: 4 bini - black (artist from port dickson), beauty (from mongolia), badak (from hell) + 1 lagi yang belum muncul pada pengetahuan umum!

Tanpa Nama berkata...

Tak payah nak ungkit2 la pasal paklah.. dia punya pasallah si bijan lg jd menjadi2... Biatkn dia tido dkt airport je..

Tanpa Nama berkata...

Najib ada satu lagi rekod...PM paling gemok berbanding PM-PM terdahulu...