.

Ahad, 16 April 2017

BILA PAS NAK SAMAN RAFIZI


F.B


Krikk.. Krikk.. Krikk..
Tak terkejut walaunta2 akan kata ini semua fitnah. Pemimpin2 PAS mahupun bekas pemimpin tertinggi PAS serta Najib seorang ulil amri yg baik di mata rakyat.
Jika ia fitnah, wajib Nasharuddin atau PAS saman Rafizi ni... kerana Rafizi suka sangat dedah kebobrokan pemimpin2 Umno mahupun yg bersetongkol dgnnya di atas penyelewengan dana rakyat ..Hapis Hamid Pendedahan yg sgt2 berani dr yb rafizi, teruskan pendedahan semuga Allah memelihara dan menjaga yb rafizi. Jgn kesah klu mrk terus terusan memaki menghina dan mengcerca pd yb nnti akhirat Allah berkata ' mrk2 ini tergolong dlm mrk2 yg MUFLIS' kata Allah lg ' barang siape menuduh kpd seseorg sdg perkara itu tidak benar maka Allah akan memulangkan tuduhan itu pd mrk'.

Suffie XI Di dalam Al-Quran Allah mengeji banyak kumpulan, tapi kumpulan yg paling teruk Allah keji ialah para Ulama’ yang tidak amanah. Allah samakan mereka yg pertama dengan anjing, yg kedua dengan keldai, bukan beruk atau biawak. Beringatlah… Jangan ingat asalkan digelar ulama, wajib sanjung dan wala’ lagi2 ulama akhir zaman.
Awai Syawal Anda tuju pada siapa sebenarnya?
Nasrol Pendang Insaf terus aq bc statement ko, haha
Khalidmobin Khalid Alim ulamak belum tentu masuk surga lage,,,,hanya Allah yg tahu ,,,,,
-------------

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

tunggu, tunggu, tunggu, satu hari nanti, wa akan saman!

satu hari sebelum GENAP enam tahun lar..............

Tanpa Nama berkata...

BEWAK BEWAK sibuk lahap BANGKE mana ada masa boh....

Biasa lah

Tanpa Nama berkata...

Aku fikir dan terus fikir, rupanya nak carik saksi yg adil....camno nak saman jang hahaha

Tanpa Nama berkata...

Ulamak2 jual agama dah ikut perangai alim ulama bani israil. Jual agama utk kepentingan donia. Rajin2lah baca alquran dan maknanya