.

Isnin, 3 April 2017

DISAMBAR API NERAKA
SAMBAR 

API NERAKA

KATA ZAMIHAN

Asri minta Zamihan disiasat
Mufti Perlis berpendapat, penggunaan istilah "kafir harbi" tidak boleh digunakan dengan sewenang-wenangnya kerana ia memberi kesan besar kepada keselamatan.
Kata  Dr Mohd Asri Zainul Abidin, istilah berkenaan merujuk kepada seseorang bukan Islam yang boleh diperangi dan halal untuk dibunuh.
Malah, katanya, penggunaan istilah itu turut digunakan pengganas Isis.
"Seruan (dengan melabelkan seseorang itu sebagai kafir harbi) boleh menimbulkan pertumpahan darah dan slogan yang sama inilah digunakan Isis," katanya di Facebook semalam.
Mohd Asri mengulas ucapan Presiden Pertubuhan Ahli Sunnah wal Jamaah Malaysia (Aswaja),  Tuan Haji  Zamihan Mat Zain, yang menyentuh mengenai isu rang undang-undang bagi meminda Akta 355.
Dalam ucapannya itu - dipercayai di suatu majlis ceramah agama - Zamihan mengingatkan orang Islam supaya tidak menyokong DAP dan MCA.
"Saya ingin pesan kepada tuan-tuan, jangan sokong parti orang kafir yang menetang RUU355.
"Hari ini parti orang kafir yang menentang RUU355 ialah DAP, dan ada juga pemimpin MCA. Tuan-tuan jangan menyokong pemimpin dari kalangan parti-parti ini kerana merera menentang pelaksaan undang-undang Islam di (Malaysia ini).
"Mereka adalah pemimpin kafir harbi. Jika tuan-tuan sokong (mereka), saya khuatir tuan-tuan pasti akan disambar api neraka," katanya.

NAK TANYA

ZAMIHAN NI

SAPA DIA JAGA

NERAKA KE?

ATAU  ONLINE

DENGAN ALLAH

SAJE TANYA

JANGAN MARAH

MANA TAHU

KALAU KALAU

ZAMIHAN ADA

KOMPENI 

VALET DOA

BOLEH BERURUS

BAWA KAPIR

MASUK SYURGA------------

2 ulasan:

FOUR WIRE berkata...

Lebih berbahaya dari Siti Aishah namun masih kebal dari tangkapan kerana masih ada tangan ghaib yang melindunginnya sebagaimana ianya melindungi Hj Debat bin Tak Jadi...

Tanpa Nama berkata...

Power tuh

Boleh online sama neraka.....

Nih darah sama taraf Malaikat


Malaikat saja jaga Neraka kan ????

Atau nih pun Ajaran Sesat Juta Juta jugak ?????

Ada MASYOOOOOKKKKKKKKKKKKK