.

Sabtu, 1 April 2017

DUIT NEGARA MAKIN SUSUT






F.BOOK

RIZAB negara (BNM) susut lgi ??!
FAKTA rizab antarabangsa Bank Negara Malaysia (BNM) yg terus susut setiap tahun cuba disorokkan dari pengetahuan rakyat..
KENAPA Najib tak berani nak dedahkan SETIAP KALI RIZAB negara (BNM) susut ??!


Asshar Art Live Durahim Ramai orng libatkan investment forex dan saham tapi tak mengenal apa yg terjadi pada sentiment dan fundamental saham berkaitan mechanism dan index intitution,politik juga ada berkaitan kerana terlibat mementerai sivil economic dalaman iaitu mekanismany...See More
LikeReply14 hrsEdited
Syukri Iriz pembelian aset dan pembayaran tak masuk akal dengan takde ap2 keuntungan hasil perniagaan . mmg down la
LikeReply2 hrs
Boon Chuan Mana tidak susut inarat bukit kalau d korek lama2 akan jd rata sbb x blh tumbuh.
LikeReply17 hrs
Azmie Bugis susut kerana matawang RM jatuh teruk..hmm kalau xdibendung kejatuhan ringgit mmg hancus
LikeReply18 hrs
Anis Dyana Tp bila msia nk bankrup ni cai?
LikeReply14 hrs
Jid Abu Nak tunggu habih dlm bnm tu baqu dedakian nak sedaq kot...



------------------

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

bukan rizab bank negar je susut bro..tanah rizab juga susut..hutan rizab susut..poket rakyat susut..yg tak susut adalah badan bik mama , yg tak susut adalah wang rm90juta..