.

Sabtu, 6 Mei 2017

JANGAN HINA




JANGAN HINA AYOH PIN
Aku setuju dgn ulasan pasal ayoh pin kat atas tu. Tolong jgn hina ayoh pin dan tolong jgn samakan ayoh pin dgn ayoh chik. Ayoh pin tu tak curi duit rakyat. Dia cari makan sendiri dan dia takdak akaun affin bank. on
 KERAJAAN LANGIT
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 5/6/17





-----------

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...



Ayoh Chiok..

Ayoh Chiok tu olarmak donia sbb tu 'smart' merekaCipta FITNAH pilkuda, klu dia yg reka2 cerita FITNAH dia tak perlu bawakan kan saksi dan bukti pon.

Ayoh Chiok IMAM semayang dan IMAM jenazah yg hebat...dia sgt2 popular dan rajin skali dlm men"TAHNIK" bayi2 yg baru lahir sehingga sggup PONTENG ke parlimen ha ha..

Ayoh Chiok kuat sgt semayang TAHAJJUD malam tak nah tiggal langsung...sbb tu terpaksa PONTENG parlimen lg hi hi..

Ramai org tuduh dan buat FITNAH kata Ayoh Chiok CURI dedak..itu semua karut lg FITNAH!!


Ayoh Chiok TAK takut dgn tuduhan2 dan FITNAH2 karut tu...cuma yg Ayoh Chiok paling TAKUT skali ialah "RIBUT"!

Sbb "RIBUT" tu tahu 'RAHSIA' sbnr,,, sbnr2 'RAHSIA' Ayoh Chiok yg sgt2 busuk tuu!!

Ayoh Chiok slalu temberang konon2 Ayoh Chiok laa olarmak pewaris nabi..TAPI,

..Bila "RIBUT" dtg & TERAJANG wktu Muktamar aritu, "RIBUT" tu bisik kat telinga Ayoh Chiok bhw: "Ayoh Chiok adalah pngKHIANAT penDUSTA & penCURI yg mnjd sbnr2 musuh nabi2!"

HATI kecik Ayoh Chiok tahu apa yg "RIBUT" tu cakap adalah BENAR & tiada yg lain slain BENAR belaka, TETAPI umpan 90juta bahkan lebih drp itu telah menCEKIK leher Ayoh Chiok nih..

"RIBUT" tu beri amaran..:"Ingat, RIBUT yg tu baru sekecil butir-TAHIK jer tau!"




Tanpa Nama berkata...

Setuju benar tuh

Arwah AYAH PIN lagi baik orang nya

Bukan pelahap , jauh lagi Lahanat

Lagi satu tuh sah Lahanat

Pak Affin punya pasal , Rakyat makin sengsara

Kepala Otak.