.

Sabtu, 6 Mei 2017

KALAU MADEY CAKAP BENAR






KALAU MADEY CAKAP BENAR
Bayangkan pula klu Madey bercakap BENAR sbnr2 BENAR pasal 'liwat&' ! Madey juga mnjd "agent" MESRA dgn SayFool BauKari pasal liwat;..pls bercakap BENAR la! Smua IDEA-"agent2" LIWAT berpusat kpd Madey sblum diambil alih oleh Jibgor.. 
Sggup kah Madey mmbuka smua pekong-BANGKAI itu BENAR2 utk rkyat!? ATAU... Madey maseh jugak berTuhankan politik BANGKAI sbb anak-beranak sudah kekeringan dedak & seolah2 NAMPAK tetap sama mcm BANGKAI mcm dulu2 jugak!? Yaa Na dey Pooocit! Pooooorahhh!! on 
KALAU BERCAKAP BENAR
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 3:02 PM



---------------

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Ha ha ha ha ha

BEWAK dan BANGKE tak boleh di pisah kan

ULARMARK pun sudah suka BANGKE dan BEWAK

Yang penting KENYANG......

Nazrio Dond DoLLa berkata...

Ini iLmu semiotics jugaaa, Tapi kaLu di Lihat Siku tuN madey 222tahun duLuuu dengan siku tuN madey Hari ini daH Lembut banyaK sudaH tidaK eeeeeeee sangat daH.!!! Mata dia pun sama. ...kita provoke pun tak keLuar mata keLing.. ..tak tahu Lah kaLu dia plastic surgery.. . Atau tuN madey AnaK keLing hanya FITNAH umnQ untuK meneruskan agenda British... UmnQ kan,.....di Lahir kan oLeh burit British saya daH googLe daH Memang saH UmnQ dilahirkan KAPiR KapitaLis burit British.. .aminnnnn

Tanpa Nama berkata...

Mahathir juga bermentaliti machiavelli, dan mengarahkan ulat ulat taik umno untuk jatuhkan anwar dengan apa cara sekalipun. Madey cuma bersetuju dengan kaedah konspirasi tapi bukan seorang yg merancang gerak kerja konspirasi. Madey boleh berlepas tangan dgn mengatakan itulah laporan yg dia terima. Dosa madey ialah memusnahkan umno sendiri dari dalam dan menyebabkan kebangkitan rakyat menentang umno. Madey juga seorang kronisme dan nepotisme. Tetapi rakyat malaysia masih boleh merasai tempias ekonomi hasil projek yg dilakukan kroni. Tiada wang malaysia yg dibawa lari keluar negara.
Berbeza dengan jibby....puluhan billion keluar negara, meniaga buloh kasap, untung takde modal lesap. Tak cukup lagi bikin hutang, rembat hutang, rakyat tolong bayarkan.