.

Selasa, 13 Jun 2017

BAND DARI GERMAN







VON BAGIEN

BAND GERMAN

BAND METAL TRASH
  VON BAGIEN
DARI
 GERMAN  BAVARIA INI
DIKATAKANN AKAN BERMAIN
UNTUK SAMBUTAN
HARI RAYA KE LAPAN
DI TAMAN TASEK TEMERLOH
ATAS
JEMPUTAN RESMI YB
HANYA 
KHABAR ANGIN SAJE
JANGAN BUAT FITNAH
JANGAN SEBAR TOHMAH







3 ulasan:

panglimo potaseh berkata...

melayu belajar islam dgn cara hayati lagu bacaan quran. Ustaz carik makan jual agama islam versi arab. Lawan bola haram sebab tak tutup awrah. Konsert death metal boleh tengok sobab botino yg main, tutup awrah sambil nyanyi jerit dlm bahasa jerman yg makna nye memuja setoon.

Tanpa Nama berkata...

main heavy metal pakai hijab ni same ker dengan ngaji quran pakai bikini????

Tanpa Nama berkata...

kau jgn nak hasut buat dakyah yg pelik pelik tt. bebudak tu main lagu heavy metal tapi berjilbab bertudung, itu dikira HALAL kalau mengikut ilmu fiqh tuan guru tontowi. kalau nyanyi dangdut bergelek goyang gerudi mcm inul daratista pun tapi kalau bertudung dikira HALALLAN TOYIBBAN.

tapi kalau rambut pompuan tak bertutup dan mundar mandir di bazaar ramadan dikira HARAM sebab pengunjung bazaar mudah naik syahwat bila nampak pompuan free hair.

maria ozawa pun senang jer kalau nak halalkan filem2 dia, dia cuma perlu berjilbab jer. cuma satu jer aku musykil, yg korang tuduh2 tuan guru alhaj tontowi layan porn germany tu mcm jijik jer apasal? ntah2 pornstar germany tu bertudung. kamon laaaa, openminded laa sikit! kah kah kah