.

Sabtu, 3 Jun 2017

ISLAM MAIKIN PELIK







iSLAM

islam malaysia makin pelik..dulu kata masjid adalah pusat segalanya, pusat pendidikan pusat informasi dan dan..kini masjid tak bole cerita politik.walhal disebalik politik itu adalah real politik dan real politik itu adalah ekonomi..


MAKiN

zakat yg dikatakan ekonomi islam pun gagal membangunkn islam.harapkan negara islam saudi wahabi dgn hasil minyak je..yg lain2 ekonomi islam semua hancus..kerajaan islam turki jatuh kerana ekonomi dan kuat makan riba..dimasjid2 juga disebarkan kebencian antara bangsa oleh ust2 ustazah2..gua masih ingat ust hariyanto kata kat tv9, org islam ni kilang biskut pun takda.semua milik cina..semua milik org bukan islam..


PELiK

dan ust hariyanto taknak ckp plak perihal halal yg dikurniakan oleh jakim kpd kilang2 biskut milik cina..dan org2 islam lah yg paling ramai takda sijil jakim..rasis agama, rasis bangsa juga ditetaskan didlm masjid dan rumah2 allah..kalo kat malsyia ni ada 8masjid, bermakna ada 8 rumah allah..dan allah berada di 8 buah rumahnya serentak..dah macam on 
TUNGKU DAPUR
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 6/3/17






---------------

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

satu saje mau tanya....RASUAH HALAL ATAU HARAM...tak payah zikir zakar zukur semua...jawab ostat...jawab ular mak kah kah kah

Nazrio Dond DoLLa berkata...

Ustaz Shaari aL arQam sesat sosat aurad menyaLah macam2 tuduhanG dari paK skodeng Dan eLite2 umnQ... Tip tup bukan aurad yg di puLih kan tapi SeLuruhhh aktiviti ekonomi aL arQam hancur, Sekarang dah susaH Cari mee

Tanpa Nama berkata...

Maleixia lah satu2nya negara yg paling ramai ketua agama berstatus freeloader. Semuanya ketua agama islam bagi tiap2 negeri. Semuanya tak pernah berbuka puasa di masjid. Bulan2 puasa ni kita tak tahu diorang solat fardhu dan solat terawikh di masjid mana. Tup tup ada sorang tu bising2 sebab YB bukan islam masuk masjid utk sampaikan sumbangan, what the fuck!