.

Sabtu, 15 Julai 2017

USTAD AUDI BERCAKAP BENAR









USTAZ AUDI

BERCAKAP

BENAR LAGI

SAHEH TEPAT

PAS: Sebat wujud dalam Al-Quran, Zam Maidin yang kuno
 | July 13, 2017
Khairuddin Aman Razali berkata, Zainuddin sepatutnya mengkritik hukuman sebat Mahkamah Sivil yang menyakitkan badan berbanding hukuman sebat syariah yang bertujuan menimbulkan keinsafan kepada pelaku.






PETALING JAYA: PAS hari ini mempertahankan langkah kerajaan Kelantan pimpinan parti Islam itu meluluskan enakmen untuk pesalah syariah disebat di khalayak ramai, meskipun dibantah pelbagai pihak termasuk bekas menteri penerangan, Tan Sri Zainuddin Maidin.
Ahli Jawatankuasa PAS Pusat, Khairuddin Aman Razali menepis sindiran Zainuddin yang menyifatkan parti itu menggunakan cara kuno seperti dilaksanakan di Arab Saudi.
“Sebat di khalayak awam sebahagian bentuk hukuman yang wujud dalam Al-Quran, ia bukan hukuman kuno sepertimana kata Zainuddin, cuma otak Zainuddin yang masih kuno,” katanya kepada FMT

TIDAK ADA

DALAM QURAN

IALAH HUKUM

REMBAT BALAK

HUKUM AMBIL

DEDAK 90 JUTA

DAN HUKUM

NONTON 

PORN GERMAN

-----------------------------

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Hukum rembat duit rakyat & balak takde dlm Al-quran sbb dlm Al-quran takde ayat balak dan rembat duit rakyat hehehe

Tanpa Nama berkata...

Kalau dah KUNO mengaku sajalah.PAS sama dgn ISIS n TALIBAN. Untuk PAS tahun 2017 ni kira sah halal untuk memiliki n jual beli hamba.sbb dlm Quran ada benarkan perhambaan.jgnlah tafsir ayat ikut sedap nak dpt undi saja. lebai malang sunggoh.malang untuk jemaah sendiri jgn libatkan org lain kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

Hukum antar gambar kotey topi german ikut wassup pun tak ada dlm quran.

Nazrio Dond DoLLa berkata...

BaLa Bencana Ada daLam Quran tapi Kayu BaLak taK ada daLam Quran, baLakong Ada dekat bangi kajang tapi Lebai umnQ Sunnah waLrasuwah bubuH baLakong dengan bangLa desK onLy habis BanyaK janda di kepat banglar desK tu Laaa baLa sebab baLak bangLa sex dengan janda

Tanpa Nama berkata...

yg dimaksudkan dlm quran tak hukuman sebat itu ialah sebat pokok, sebat duit rompakan, sebat fuluspussikom..yg wajib disebat dikhayalak ramai ialah sebat sb arak, alkohol, berdua2..yg sebat duit rasuah, sebat duit rompakan itu tidak disebat malah difukwakan haram kpd sesapa yg berbincang mengenai sebat rm90juta ..sial punya ulama..