.

Selasa, 3 April 2018

KITA HASUT TOWKAY KAYA










KITA HASUT
Tak la tt. Kito kena terimakasih kat tuan aji ni. Sebab dio la sekarang aku dah terpikir bahan nak hasut orang kayo. Orang miskin sonang je nak hasut, seribu macam isu mereka terpaksa hadap dalam hidup yang penuh onak. Orang kaya ni seribu macam cara mereka boleh lepaskan diri, semua guna duit - ada duit semua jadi. 

TOWKAY KAYA
Itulah jugak bahan kita boleh guna hasut semua tokey kayo ni. Buat apo 6% duit dio pegi ke gst tiap kali belanja, sedangkan bank pun yang duit trillion tu, bagi kat orang kayo yang simpan jutaan dalam fixed deposit, cuma tak sampai pun 3%! Wah, kayo kita tt, bukan kayo duit, tapi kayo idea, terimakasih kat tuan aji ni! Selamat menghasut dengan berjaya! on 
TUAN HAJI BANGANG
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 7:04 PM




------------------

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Yeyy setuju!! Moh hasut!!